Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УПЛ. Екватор. Враження і невеселі роздуми

2013-11-04 10:34 Понеділок… Завжди день важкий. Але цей особливо…  Знову, четвертий раз в ЧУ програла моя улюблена команда. ...

Понеділок… Завжди день важкий. Але цей особливо…  Знову, четвертий раз в ЧУ програла моя улюблена команда. Вчора ввечері після матчу хотілося написати всього багато і було також написано багато дурниць, яких вилились сотні в коментарях на Шурику. Тільки два адекватних пости  побачив – від Василя Дудника та Васілія Алібабаєвича.

Цих блогерів я дуже поважаю, але найбільше за дві речі – адекватність висловлювань і справжню підтримку Динамо. Я не говорю, що інші шановні та нешановні блогери не люблять Динамо, але той бруд, що вилився на Динамо за вчорашній вечір, ніч і ще буде литися кілька днів, як мінімум до матчу з Туном.

Вчорашній матч міг дати Динамо можливість без виграшу в основних конкурентів (іржавих, кротів, братів-дніпрян, чмо). Можливо тому стільки бруду полилося. А в п’ятницю, я написав в одному коментарі, що давайте відкладемо свою радість до недільного вечора. І що з того? Ми не тільки не зіграли в нічию, ми програли і усугубили становище. ОВБ встановлює всі можливі і неможливі анти рекорди  з Динамо. Геть його? А хто зараз прийде. Навіть узимку, під час довгої перерви. А є впевненість, що нам новий тренер не скаже – треба терпіти, бо я будую нову команду. А скільки часу терпіти? Великий Метр привчив нас до перемог, і що найважливіше – до ГРИ. При ньому команда грала в гру, при ньому створювалася ДИНАМІВСЬКА ГРА, по якій ми, вболівальники будемо звіряти всіх наступних тренерів Динамо. Але ЙОГО вже немає і ніколи не буде. ІМС заявив, що ОВБ його остання надія. Так цій надії треба допрацювати до кінця сезону, а потім робити оргвисновки.

Ми хвилюємося за наших мільйонерів, які є посередніми особистостями і навіть не бажають відробляти свій контракт. Бо інакше як небажанням я не можу назвати їх учорашню гру. Чому, наприклад, у них (і в наших також) не вказано в контрактах, що нападник має забити за сезон за таку команду як Динамо Київ не менше 12-13 голів, віддати 15-20 результативних передач тощо. Чому їх не карають за те, що вони не грають так як уміють (а може вони краще не вміють?). Хіба вина ГТ, що вчора Мбо, маючи кілька моментів, не зміг реалізувати жодного. А ви пригадуєте нарізки його гри перед підписанням контракту. Де був Беланда вчора? Хто його бачив? Скажіть мені. Легіонери, які прийшли до ДК, були видатними у своїх командах, а хіба їх попередні команди – це команди топ-рівня? Чим гірші наші Рибалка, Безус, Калитвинцев та інші за п’ятірку легіонерів. Невже в пару до Хачеріді не можна знайти в Україні захисника. Я хочу, щоб, коли ви здоровіє Селін, його поставили в пару до Євгена. Точно не буде гірше за Драговіча і Віди.

То були невеселі роздуми…

А тепер про враження від туру. Зразу зазначу, що воротарі «зробили все можливе», щоб як мінімум три команди – Дніпро, ДК і кроти втратили турнірні бали. Але якщо вини Каніболоцького і Бойка не так багато в пропущених голах, то наш капітан «відзначився» особливо. Такий ляп непростимий для такого воротаря з його досвідом. СаШо – капітан команди. Капітан повинен вести  команду вперед. Але цього вчора не було видно, як і інших попередніх матчах. Моя думка – капітаном має бути польовий гравець, який завжди в гущі подій.

Пара центрбеків зіграла не на своєму рівні, хоча ми знаємо рівень Хачеріді, але він один не може грати за всіх.

Макаренко і Сілва – не було проходів і в захисті особливої роботи не було.

Велозу зіграв добре, у Сидорчука гра не пішла (а подавав такі надії). Беланда – де ти?

Гусєв старався, намагався, але марно.

Аруна краще за Сидорчука, але знову не те, що потрібно. Що твориться з Мбокані? А може це його рівень? Треба на лавку.

Ленс явно випадає не перший матч. Мене дивує ставлення ГТ до Безуса. Я вважаю, що він може і хоче грати і був би реальним підсиленням команди вчора.

Ідеє – нічого доброго. Дуду загубився на полі і не знав, що робити.

Я повністю підтримую думку Головка, що вчора програли через відсутність Ярмоленка. Андрій у кожному з останніх матчів нестримно йшов вперед і його настирливість приносила голи йому або партнерам. Вчора його не було і не було запалу в атаках команди. Андрій зараз справжній лідер команди. Динамо з ним і без нього – дві різні команди.

 

Цей понеділок ще важкий для мене тому, що в моїх друзів помер батько на 74-му році життя, який також любив футбол. Цей понеділок ще важкий тому, що в моєму виші не виплатили заробітну плату викладачам, яку понад 10 років виплачували акурат до 1 числа кожного наступного місяця. У п’ятницю одна з моїх молодих колег зі сльозами на очах сказала: «У мене залишилося 3.50, Завжди їхала додому маршруткою за 2.50. А зараз стою перед вибором, чи їхати тролейбусом за 1.25, чи купити на обід буханець хліба і йти додому пішки». Оце життя «веселе й радісне» пішло. «Покращення в дії».

 Насамкінець я закликаю всіх шанувальників Динамо не відвертатися від команди, не поливати її брудом (поливаючи брудом ГТ, ви поливаєте брудом команду), хоча його за останні 16 годин вилили достатньо (вчорашні коменти нагадали мені коменти на кротоконі після їх поразки з волиняками).

 

В Динамо попереду важкий матч в ЛЄ. Сподіваюся, що наш настрій буде значно кращим у четвер близько опівночі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2013, 10:34
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть