Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

мрія була так близько!

2013-11-20 11:59 ще вчора біля опівночі був шок.образа.розпач. ну як так - мрія була так близько! перевага у ...

ще вчора біля опівночі був шок.образа.розпач. ну як так - мрія була так близько! перевага у два м"ячі після першого матчу.певна деморалізація французів.впевненість гравців у власних силах.але казці. на ім"я Бразилія. не судилося збутися.нажаль.

але на ранок .переосмисливши  все .що сталося .стало легше.

легше від того.що .не дивлячись на результат.у нас є ЗБІРНА.

давайте покладемо руку на серце і признаємося собі.що після нічиі з Молдовою та поразки від Монтенегро.мало хто бачив збірну навіть у плей-оф.а чи багато з нас після жеребкування вірили.що після матчу у Києві ми будемо вести з рахунком 2-0?

так.збірна подарувала нам надію.але закінчилося все .так .як і мало закінчитися.переміг той.хто був сильнішим т а вправнішим на футбольному полі

не суддя.не Платіні а саме французи (хоча власне французів там і маловато) перемогли нашу команду

сама гра нашоі команди справила.на мою думку. двояке враження-з однієі сторони хотіли.боролись.але з іншоі сторони мало що вдавалося.

тут деякі автори почали справжню істерію-то Фоменко винен.то Хачаріді винен! пропоную вгамуватися.парадокс.але не винен ніхто))

порівняйте вилучення Хачаріді та Кучера у першому матчі.дві абсолютно одинакові картки.перша за розмови і товкотню.а друга за відверто грубий підкат.тільки от парадокс - Кучер став чуть не героєм.бо зупинив небезпечний вихід Рібері а Хачаріді негідник. так невже Хачаріді не зупиняв такий самий прохід Рібері.після чергового ляпу Мандзюка?

а у чому винен Фоменко? не зміг повністю відновити гравців.вибрав погану тактику.поставив не тих виконавців?

на мою думку і Фоменко не винен.занадто багато сил потратили гравці Украіни у першому матчі і не його вина.що футболісти.які заробляють зовсім непогані гроші у клубах .не можуть зіграти два матчі за чотири дні на одному рівні.

скажіть.а чим поганим був задум з виходом Безуса? при всій повазі до Степаненка.він більше захисник а не нападник.ставити "автобус".теж не вихід.все одно пропустили б.а так був хоч мізерний шанс контр гри.

та й взагалі.а чи мав Фоменку альтернативу вибору? думаю.що не мав-і скоро не буде мати.допоки в Украіні у лідерах будуть ходити збірні латино-американців!

Фоменку.гравцям можна тільки подякувати і побажати як най швидше забути Францію.і зробивши висновки . прогресувати і надалі.адже потенціал у нас є!

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.11.2013, 11:59
20.11.2013, 11:59
161854 4 sw68, BruceWillis, yura1974, februar
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть