Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дозволити ФК "Севастополь" та ФК "Таврія" грати у Чемпіонаті Росії - визнати аннексію Криму

2014-03-27 15:45 ФК "Севастополь" виявив бажання грати у Чемпіонаті Росії з футболу. ФК "Таврія" поки що розмірковує. Згідно ...

ФК "Севастополь" виявив бажання грати у Чемпіонаті Росії з футболу. ФК "Таврія" поки що розмірковує.

Згідно правил УЄФА жодна команда не може перейти у чемпіонат іншої країни без дозволу федерації, з якої вона має намір вийти.

Тобто, якщо Федерація футболу України не дозволить, то ці команди ніколи не зможуть грати у Чемпіонаті Росії.

А якщо ці команди це зроблять без дозволу ФФУ, і Російський футбольний союз їх прийме, то УЄФА позбавить членства і ці клуби і РФС, і тоді Росія не зможе грати міжнародні матчі, приймати участь у чемпіонатах Європи та світу.

Отже, все залежить від дозволу нашої ФФУ.

Футбол є напопулярнішим видом спорту в світі. Фактично, багато людей дізнаються про якусь країну з міжнародних футбольних матчів.

Коли якась країна отримає незалежність, але її футбольна збірна ще не визнана УЄФА (це займає кілька років), то для всіх футбольних фанатів цієї країни це ще неповноцінна незалежність. Ми всі пам'ятаємо, як Україна здобувала "футбольну незалежність" на початку 1990-х років.

Так само важливо, щоб команди зі спірних територій не грали в чемпіонаті країни-окупанта. Адже інакше фактично в очах мільйонів уболівальників з усього світу визнається приєднання цих территорій до країни-окупанта.

Футбольна федерація Грузії не дозволила клубам Абхазії та П.Осетії грати в іншому чемпіонаті, Молдова не дозволила цього клубам Придністров'я, Азербайджан - клубам Нагорного Карабаху, Сербія - клубам Косово. В результаті, всі ці "країни" досі є неповноцінними, адже їхні клуби не можуть грати у чемпіонатах інших країн, а їхні "власні" чемпіонати не визнаються УЄФА, і тому клуби з цих "країн" не мають права приймати участь у міжнародних матчах як клуби від цих "країн".

Що ж ми чуємо від нашої ФФУ? Панове Попов та Коньков кажуть, що перехід "Таврії" та "Севастополя" треба "обговорювати за РФС". Навіть Суркіс, що є віце-президентом УЄФА каже приблизно те саме. Я розумію, що для цих людей батьківщина - СССР, а не Україна. Але тоді, навіщо Ви займаєте крісла у (а Суркіс - делегований від) Федерації футболу УКРАЇНИ? Що обговорювати? Нічого обговорювати! Ні за яких обставин ФФУ не має надавати дозвіл ФК "Севастополь" чи ФК "Таврія" грати у Чемпіонати Росії!

Сьогодні весь світ об'єднався у тому, щоб не визнавати анексію Криму Росією. А в нашій Федерації футболу окопались агенти впливу Москви, які вже згодні віддати залишки совісті (можливо, небезкоштовно?)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2014, 15:45
kkonstantin
Автор:
(kkonstantin)
Статус:
Опытный писатель (281 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть