Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роман Григорчук/ Мирон Маркевич: можливі недоліки

2014-04-22 13:07 Зрозуміло, що Динамо потрібні зміни, якими вони будуть – залежить від рішень Ігоря Суркіс Давайте, спробуємо ...

Зрозуміло, що Динамо потрібні зміни, якими вони будуть – залежить від рішень Ігоря Суркіс

Давайте, спробуємо підійти не стандартно до цих фахівців. Спробуємо, визначити можливі недоліки в співпраці з Динамо. До такого питання потрібно підходити дуже виважено, зважувати всі аспекти, бо всі вже зачекалися перемог ….

навіть маленьких.

Ігор Михайлович промовився, що іноземного тренера в Динамо більш за все не буде. Тому, логічно припустити, що головними претендентами є Мирон Маркевич та Роман Григогчук.

Мирон Маркевич:

1.Не має особливих досягнень. Динамо, завжди ставить перед собою найвищі завдання, на жаль в МБМ особливих звитяг поки, що не має.

  1. Любов до легіонерів. В єврокубках Мирон Богданович інколи обходився без жодного українця. Такого собі не дозволяв навіть Луческу. Динамо -українська команда, з великими власники традиціями.

  2. В Металісті більшість легіонерів були латиноамеріканці. В сьогоднішнему Динамо більшість легіонерів європейці,або африканці. Бразилець тільки однин – Даніло Сілва. Чи зможе МБМ знайти мову з динамівським легіонерами – патання відкрите

  3. Робота з молоддю. За весь час роботи МБМ в Харкові жодний молодий футболіст не закріпився в команді. Був шанс в Дениса Барвінка, але він його не використав, отримавши травму( зараз, Барвінко взагалі закінчив з футболом).

  4. Амбіції. Мирон Богоданович вже багато років працює в УПЛ, чи знайде він мотивацію для нового виклику? Чи знайде він сили будувати нову команду? Питання залишається відкритим.

6.Знання іноземних мов. Відомо, що Маркевич на незначному рівні володіє англійською, але цей рівень не високий. Для повноціної роботи обов»язково повинен бути особистий діалог. Без нього ніяк.

Роман Григорчук:

1.Чорноморець – перша команда в якій Григорчук досяг успіху.

2.Чорноморець грає в обережний, захисний футбол. Намагаючись з моменту витиснути максимум. Можливо, це пов’язано з певною обмеженістю гравців Чорноморця.

3.На високому рівні Роман Йосипович працює тільки два з половиною роки.

4.Робота з молодими гравцями. В Чорноморці з молодих так ніхто і не закріпився в основному складі. Найбільше грає Іван Бобко. Але грає -нестабільно. Не має постійного місця в основі. Грає, або в центрі півзахисту, або на фланзі оборони. Слінкін майже не грає. Зубейко - теж(хоча він вихованець Шахтаря). Гругорчук відмовився від роботи з людьми які мають слабу волю. Іншими словами, розігнав алкашів Тащі та Балашова. Для Динамо ця складова- дуже важлива. В нас підростає шикарне покоління гравців 1995 року народження.

  1. Іноземні мови. Достеменно не відомо, чи володіє Роман Йосипович якимись іноземними мовами. За моєю інформацією базовою мовою в Чорноморці була російська. Більшість легіонерів розуміли, та намагалися вивчати її.

5.Клімов є бізнес-партнером Ахметова. Я не думаю, що він просто відпустить Григорчука в Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2014, 13:07
22.04.2014, 13:07
175999 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть