Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перша половина сезону

2015-01-18 10:49 Я думаю, що вже можна підводити певні підсумки першій половині сезону для українських клубів в єврокубках. ...

Я думаю, що вже можна підводити певні підсумки першій половині сезону для українських клубів в єврокубках. Все ж, осінь нам подарувала багато цікавих матчів за участю наших команд.

Шахтар. Шахтар виконав завдання мінімум – пройшов до лігочемпіонівськогої весни. Але зробив це з другого місця, що майже унеможливили подальшу участь донецької команди в ЛЧ.

В першу чергу Шахтарю допоміг БАТЕ, який в домашньому матчі переграв Атлетік. Чим лишив його шансів на друге місце( по очних матчах Шахтар поступився Порту і Атлекіку )

Чемпіоном стає не той, хто виграє в прямих конкурентів, а той хто перемагає аутсайдерів.. На мою думку, Порту був сильніший за Шахтар по грі. Хоча, в обох матчах гірники могли перемоги.

Матчі з Баварією дадуть Шахтарю оцінити власні сили, та дадуть неймовірний досвід, якого раніше в команди не було. Гвардіола завжди дуже важко грає проти Луческу. Цього разу, я теж думаю, що не все буде так легко, як здається комусь з сторони. Луческу втрачати не має чого. А сюрприз підготувати він може.

Найбільший ворог Шахтаря –це агенти. Які задурманили голову головним бразильцям команди. Яка тут Україна коли тобі обіцяють Монако, Інтер чи МС. Тілом Дуглас Коста, Тешейра чи Бернадр були в Україні, а думками десь дуже далеко.

Динамо . Команда порадувала. Але склалося таке враження, що команда грала не 11-ма футболістами, а 10.5. Сьогоднішній нападаючий не повинен когось обігрувати, чи бути спринтером, а насамперед завершувати навіси, простріли, бути господарем штрафного майданчика, чи навіть воротарського. Забивати голи.

З цим в Кравця великі проблеми. Мене можуть звинуватити в прискіпливості. Але рівень Мбокані дуже сильно відрізняється

Між іншим, в Генгамі мешкає тільки 9 тисяч жителів. Всі інші прибувають з сусідніх поселень.

Нам би так в Україні …

Дніпро. Здається, що у крові гравці Дніпра живе раб . Живе зневіра. Вони просто не вірять, що можна перемагати Інтер, особливо в Італії. Чи скажімо, що можна перемагати в Франції. А Карабах сам повинен забивати собі голи.

Віддаю належне МБМ. Грати з умовними 12 –ма футболістами в двох турнірах дуже важко. Жаль, що не вистачило сили на останні матчі УПЛ.

Сьогоднішній Олімпіакос дуже сильний.Хоча тренер пішов. Але вірю в талант Маркевича, який зможе підготувати команду до протистояння. Хоч в Греції буде неймовірно важко.

Матчі не Металіста в ЛЄ я так і не бачив. Я думаю, що не зовсім красиво, щось казати про «пацієнта, який ледве живий»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2015, 10:49
18.01.2015, 10:49
197427 2 ablack, kochin.tolik
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть