Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому і доки!? Або про наболіле за останній місяць…

2015-07-04 11:49 Після деяких роздумів я вирішив ще раз опублікувати пост, який уже два рази переробляв! Благо, що ... Чому і доки!? Або про наболіле за останній місяць…

Після деяких роздумів я вирішив ще раз опублікувати пост, який уже два рази переробляв! Благо, що наш рідний клуб розпочав підготовку до нового сезону. І я знову мрію, щоб наша команда як мінімум завоювала такі ж місця і призи!!! Мій пост був опублікований після публікації матеріалів від Деві Аркадьєва.

Тому продовжу з них. Сподіваюся, що моя критика не буде вважатися порушенням Правил, які я вже досконало вивчив!:-)) Яку мету переслідують пости Деві Аркадьєва!? І сьогоднішній включно!? Чого вони вчать підростаюче покоління наших уболівальників!? Моя думка – нагадування про автора самого себе!!!

Мені, наприклад, абсолютно нецікаво, що думають громадяни країни-агресора про свою збірну! Мені абсолютно нецікаво, який у них відсоток адекватних людей! Так, росіяни програли, а правильніше - Австрія заслужено перемогла росіян і лідирує в своїй групі, я вболівав за Австрію, бо там є грає наш динамівець!

Були цим автором також опубліковані матеріалі про прощальний матч Олега Блохіна, одного з найкращих футболістів своєї епохи (і я радий, що моє свідоме уболівання за Динамо і футбол розпочалося практично з приходом Блохіна в основний склад Динамо!), тренера, який вивів збірну на ЧС2006, але не досяг з нею нічого в Німеччині, людини з дуже важким характером, зверхнім ставленням до інших людей і абсолютно непатріотичною до України, тренера, «завдяки» якому Динамо опустилося найнижче в історії чемпіонатів України.

Чому цей автор рекламує своїми публікаціями російські канали і посилається в них на російські ресурси, (до речі, автор постів вище зазначених, цим грішить дуже часто!) Чи на думку автора Футбол поза політикою!?

Для деяких авторів постів хочу нагадати, що цей сайт висвітлює київське Динамо і все, що пов’язано з клубом і збірною України, чи як!?

Мені дуже цікаво, коли нові керманичі старої ФФУ прокинуться від сплячки і займуться нашою національною командою, бо те як грає наша збірна мене дуже хвилює і болить!!!

Чому, для чого і для кого був потрібний зовсім непотрібний товариський матч з Грузією перед матчем з футбольним карликом ще й Австрії!!!???? Нонсенс!!! Хто до такого додумався?! Замість того, щоб дати відпочити провідним гравцям збірної, викликавши на збір нових, тренерський штаб везе команду в Альпи... Чи футболісти разом з ГТ самі оплатили свій вояж до Австріїї?! Чому не можна було потренуватися в Києві, щоб гравці були зі своїми сім"ями після важкого сезону і потім переїхати у Львів на матч з "великою командою" Люксембургу!?

Чому в цьому матчі не можна було перевірити тих, хто залишився у запасі, а також викликати ряд інших футболістів, які за рахунок власної мотивації за виклик до національної команди змогли б значно упевненіше не тільки перемогти, але й переграти збірну Люксембургу (дякую шановному Василю Дуднику за метафору!)!!!:-))

Чому Олійника викликають у збірну, а зіграти не дають!?

Для чого були на зборі Рибалка, Бойко, Пілявський, Гладкий!? Щоб погріти лавку і потренуватися!? Вони могли уже спокійно відпочивати після сезону. Хіба Бойко, який практично довів Дніпро до фіналу ЛЄ менш достойний зайняти місце у воротах, ніж П"ятов!?

Чому на поле виходив Селезньов!? Чому Онищенко не сказав йому до матчу, що при навісі з правого флангу треба підставляти ліву ногу, щоб був шанс забити гол?! А яскраво демонстрував це з лавки запасних на доданих хвилинах!:-))

Чому збірна України забивала випадкові голи Люксембургу, а не в результаті награних комбінацій!? Це виннні гравці чи тренерський штаб!?

Чому після кожного матчу з "великими командами" один з тренерів збірної Олександр Заваров дуже часто повторює майже сакраментальну фразу: "Результатом задоволені, а грою, звичайно - ні!"

Чому ГТ збірної вважає результат матчу з Люксембургом достатнім!? Цей результат хіба матиме вплив на місце 3-ї найкращої команди!? Чи у ГТ є план як зайняти друге місце і кожне очко на рахунок золота!?

Чому Шевчук принижує рівень збірної України (а може я чогось не розумію і не знаю!!!), вважаючи, що майже кожен гравець Люксембургу може заграти в збірній України_!? Він взагалі усвідомлює, що він говорив!? Мені зовсім не смішно від таких слів! А де ж АГ (він же Олександр Гливінський!), який повинен хоч щось "фільтрувати"!? Чи свобода висловлювань означає, що будь-хто з команди може говорити будь-що!?

Чому в телевізорах звучать нецензурні слова з тренерської лави збірної (навіть, якщо їх не чути, то виразно читаються по губах!)!? А особливо це було добре чутно аж з Нової Зеландії!!!:-))

Чому керівництво ФФУ не заслухає звіт "великого коуча" та його його "тренерські звитяги", абревіатура прізвища якого якнайкраще віддзеркалює його "кипучу діяльність" біля руля збірної України і прийме рішення, яке відповідає інтересам гри національної команди!?

Чому нас з презирством називають «публікою» і не відстоюють інтереси держави проти окупантів, як відстоюють тисячі і тисячі українців зі зброєю в руках чи допомагаючи нашим захисникам!? Коли людина, яка посідає четверте за рангом місце в УЕФА активніше захищатиме інтереси держави, яку вона представляє!?

Таких чому є дуже багато, але…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2015, 11:49
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть