Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вже у Львові :)

2015-09-05 08:13 Нарешті дістався чудового міста Лева. Чимало було проблем, щоб сюди доїхати. Знов довелося їхати через пости ...

Нарешті дістався чудового міста Лева. Чимало було проблем, щоб сюди доїхати. Знов довелося їхати через пости окупантів (на одному пості, один сепарський "дотепник" пожартував, чи немає у нашому автобусі зеків, а те що у колорадів є зеки, то це нормально) і незаконно перетинати кордон. Але головне, що я сьогодні тут.

Вже по-троху налаштовуюся на матч.

Вболівальники, а особливо зі столиці, вже почали прибувати на матч. Очікування від цього матчу тільки одні - перемога з будь-яким рахунком. Знаю, що буде надзвичайно важко даватися гра. З приходом Хацкевіча білоруси почали грати трохи по-іншому. І взламати їхню оборону буде складно. Але ми граємо у місті з найкращими вболівальниками у світі. І цей фактор однозначно повинен допомогти. А виконання Гімну України у Львові - це щось неймовірне. Аж до сльоз пробирає. Хто був на "Арена-Львів", той зрозуміє мене. І я зроблю усе можливе від себе, щоб здолали білорусів :)

Наша Збірна обов'язково повинна підняти настрій. А то і так багато негативу навколо. І я вірю, що перемогу здобудемо. А зараз піду насолжуватися чарівним містом Лева. Усім приємного перегляду :)

Слава Україні !

Україна - понад усе !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2015, 08:13
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть