Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

No racism ? Або новий формат Ліги Чемпіонів.

2016-03-25 11:11 В неті зявилась новина про те, що УЕФА хоче змінити формат Ліги Чемпіонів. Як заявив пан ...

В неті зявилась новина про те, що УЕФА хоче змінити формат Ліги Чемпіонів. Як заявив пан Карл-Хайнц Румменигге: "Что мне не нравится в жеребьёвке плей-офф Лиги чемпионов, так это то, что тут всё даётся на волю судьбы. УЕФА должен рассмотреть другой вариант того, как делить команды на "сеяные" или "несеяные".

Я смотрел пару игр 1/8 финала и хотел выключить телевизор. С другой стороны, "Ювентус", который в прошлом году играл в финале, не смог выйти в 1/4 финала. Это не должно больше быть приемлемым. Я сыт по горло тем, что такую большую роль играет удача",

І, якщо вірити іншим постам, його підтримують інші "товстосуми" . Вони кажуть, що формат не відповідає рангу Ліги чемпіонів. Але натякають (деякі, правда, кажуть то і прямо), що просто мало грошей отримують. Бо люди, ніби, не хочуть дивитися на гру команд не з "топ країн". В своїй заяві Румменигге каже про удачу. Але хотілося спитати, яке відношення до удачі має взагалі жеребкування ЛЧ ? Чесно кажучи, дивлячись на "жереби", все меньше лишається сумнівів, що там є елементи випадковості. Згадати лише 100% збіг репетиції з самим жеребкуванням. Або той факт, що Реал з Барсою ніколи не зустрічаються, навіть на етапі 1/2 . Їх завжди тягнуть на фінал. Не завжди дотягують, але страшенно то хочуть. Чому, взагалі, кожного разу мають бути сіяні і не сіяні? Невже, якщо команда пройшла всі круги відбору до плей офф, здолавши купу інших команд, добилася до 1/8 приміром - вона не є, по спортивному принципу, вже сіяною. Вона "відсіяла" своєю грою інші команди. Команди, з так званих, "не сіяних" мають битися не лише з командою "сіяною", але й з суддями, які ставлять пенальті за гру спиною, ставлять пенальті за фол до розіграшу м`яча, не бачать кілометрові апсайти. І, якщо вони пробилися через все це , то вони, я думаю, мають право там грати.

Хотілося нагадати чиновникам УЕФА і функціонерам "бабломішків" - Ліга Чемпіонів - то перш за все, футбол, а потім - лише бізнес, який будується на футболі, а не навпаки. Люди хочуть бачити спортивне змагання , а не постановку балету аля футбол.

І головне, що хотілося сказати і що винесено в заголовок. "Шановні" функціонери! Девізом Ліги Чемпіонів є: "NO TO RACISM" . Нам кожного разу перед грою показують ролик, де мільйонери кажуть одну й ту ж саму фразу. І я згоден, і всі цивілізовані люди згодні, що NO TO RACISM . Так, в енциклопедії Britannica написано: "Расизм — это идеология, заявляющая о разделении людей на строго дифференцированные группы, называемые расами, о связи между унаследованными физическими чертами и чертами характера, интеллектом, моралью, культурой, а также о врожденном превосходстве одних рас над другими."

Так, не здається вам, що розділення країн на "сіяні, "не сіяні" є, нічим іншим, як проявами расизму? Ви ділити клуби на групи не спортивним методом , а саме по "баблометру". І дай Бог щоб в Англії, на чемпіонат якої ви так киваєте, виграв Лестер і заткнув за пояс мілліардні роздуті мішки.

А УЕФА, якщо воно ставить своїм лозунгом "NO TO RACISM", треба подумати перед тим, як паплюжити у відкриту той саме лозунг і ділити клуби на "віп" і ті "що розмішують кількість, створюючи видимість спортивного духу змагання".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.03.2016, 11:11
mystery27
Автор:
(mystery27)
Статус:
Старожил (698 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть