Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Справжній вболівальник очима жінок гравців „Динамо” Київ.

2016-08-29 14:17 Напевно не слід писати про причини цього блогу. Інформації вчора було достатньо. І було певні нерозуміння ...

Напевно не слід писати про причини цього блогу. Інформації вчора було достатньо. І було певні нерозуміння „чому так?”. Спробую подати портрет „настоящего болельщика Динамо” очима (хотів написати більш примітними частинами тіла, да ладно...) дружин гравців ДК. Значиться так.

  1. Він ходить на стадіон і ніколи не лежить на дивані.

Ходить в любу погоду, ходить навіть при зарплаті в 2 500 грн. Завжди усміхнений, киває головою в знак згоди, доброзичливий навіть коли його любима команда програла, спритно ловить футболки своїх кумирів та ласкаво і догідливо заглядає в очі ВІП-персонам та публічним особам (в т.ч. і прекрасним околофутбольним дамам, коих можна запримітити по зовнішньому вигляду). Тьху, якогось дебіла описую, пора з цим пунктом завязувать... Загалом, ви зрозуміли..
  • Він може бути з критикою. Да можна, а чяго „нет”? Только не мужа, а конкурента по позиции, желательного легионера, не „вхожего” в ячейки вже прикормленої спільноти. І було б добре якби він був африканцем, арабом, на крайняк латиносом з кучею дітей та дружиною „которая не сильна в Инстаграм”)) Яка лайкає милозвучне українське слово „корова” під власним фото від учасників фан-клубу)).

  • Обожнює гравців і їх жінок, як невідємну частину ВК ДК. Понятне діло, має бути підписаний на них в соцмережах. Було б здорово мати такий-собі ерудований інтелегентий легіон в ФБ які виправляють слово „крайній” на благоухающе „латер-ра-ал-л-ль” зальотним нишпоркам.

  • Не п’є пива. Не має власного дивана. Не знає зарплат футболістів. Взагалі не говорить про гроші у футболі. Любить маму і тещу (такі менш агресивні))).

  • По професії та за покликаням ці люди не мають бути простими робітниками. „Ведь пролетарий ето синоним маргинала, да-а-а?”)) Особливо „не приветствуются” ассенізатори і працівники водоканала. Які і мяча-то толком зупинити не можуть. Ну і цінник мають (така бірка біля рваного карману трохи в сторону від шірінки) в три рази дешевший ніж.. ну ви зрозуміли.

  • І як висновок: ладно б це була конкретна відповідь імбіцілу який приліз в ПП з отборними матами... Або просто комент мав цільний знову ж таки конкретний адресат...Так ні - наш рівень – публічне узагальнення (мол, те кого ето не касается и реагировать не будут). Саме тому прикро і не приємно. Але що там доводити, краще пожартуємо...Може дісно криве дзеркало не таке вже й криве. Богемна, „клубна” еліта... вона така...шваброю поли не миє..., насінням не плюється...))

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    29.08.2016, 14:17
    chibis
    Автор:
    (chibis)
    Статус:
    Наставник (1385 комментариев)
    Подписчиков:
    0
    Медали:
    Топ-матчи
    Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм 0 : 0   26 апреля 21:30
    Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
    Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00
    Чемпионат Испании Реал С-дад Реал - : - 26 апреля 22:00

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть