Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як перемогти «Шахтар»?

2016-12-10 18:57 Донецька команда в чемпіонаті йде без поразок маючи тільки дві нічиї, в ЛЄ має сто відсотковий ...

Донецька команда в чемпіонаті йде без поразок маючи тільки дві нічиї, в ЛЄ має сто відсотковий результат в шести матчах. Я думаю, що всі прекрасно розуміють, що команда Фонсеки зараз перебуває в дуже хорошій формі

Але це не значить, що їм не можна перемагати. Є певні нюанси, є певні слабкі сторони, які можна і потрібно використовувати, якщо хотіти перемогти "Шахтар".

Я думаю, що той же «Наполі» зразка першого туру був точно не слабкіший від сьогоднішньої команди Фонсеки. На мою думку, якби не певні індивідуальні помилки гравці «Динамо, так шанси хоча б на нічию були доволі грані.

Тактика

Гравці «Шахтаря» відмічають, що при Луческу більше виходили із гри та сильних сторін суперника, а при Фонсеці більше думають про власну гру. «Шахтар» доволі прогнозований та передбачуваний в тактичному плані та побудові гри. Я не думаю, що варто чекати якихось несподіванок, як по тактиці так і по складу.

Як Янг – Бойз зміг обіграти «Шахтар» в кваліфікації ЛЧ? Швейцарці залишили поза грою Фреда. Опорник Саного просто перекусив донецького бразильця. Через це «Шахтар» втратив побудову гри, з'явилося багато хаосу, та не порозуміння між лініями команди.

Ребров повинен зробити те саме. Фред не повинен мати можливості грати із піднятою головою . Постійно повинен перебувати під пресингом. Тут буде дуже багато залежати від гри Сидорчука та Буяльського

Ніякого простору, ніяких швидких виходів із оборони. Навіть на межі фолу, та грубою гри «Динамо» повинно не віддавати центр поля. Шахтар повинен впиратися тільки в кількісну оборону. Дуже важко зупиняти Тайсона , Марлоса та Іспаелі коли вони набрали швидкість. Тут особлива увага від Бурди/ Морозюка та Макаренка / Антунеша.

Слабкі сторони суперника на які варто звернути увагу

Кучер із віком почав втрачати швидкість. Він боєць, але вже не встигає. Звідси картки. До того ж, Олександр має певні проблеми і пасом, буває обрізає команду при виході із оборони. До нього повинна бути прикована велика увага.

Даріо Срна теж втрачає із віком. В матчі зі « Янг – Бойз « саме із його зони прийшли два гольових паси. В матчі у Харкові проти «Динамо» привіз пенальті. По інших матчах чемпіонату теж є питання. Якщо він буде відчувати, що суперник думає не тільки про оборону, Даріо не особливо буде ходити і вперед. Срна та Кучер – правий захисник та правий центральний захисник, тобто, на ці місце повинен бути максимальний натиск, особливо при власних швидких контраатаках. Багато, що буде залажати від гри Андрія Ярмоленка в такому випадку

Стандарти. Майстрами другого поверху є Кучер та Степаненко. Два гравці із десяти польових. На це теж потрібне натиск. У нас є Віда, який є майстром та спеціалістом саме по «Шахтарю». Є Хачеріді, Сидорчук, Мораєс. Цього не мало

Власна гра

Якщо Ребров задумає рити окопи та робити автобуси – нічого гарного не буде. «Шахтар» мав проблеми тільки тоді, коли суперник грав проти нього у футбол. Так було із «Янг- Бойз», двічі « Карпатами», «Олімпіком» та навіть тим же «Динамо» в першому таймі в Харкові.

Я думаю, що гру варто будувати другим номером, але із доволі високим пресингом в середині поля та швидкими виходами із оборони. Ярмоленко та Циганков/ Дерліс повинні тримати в напрузі та змушувати постійно тримати заді 3-4 гравці.

Дуже багато чого буде залежати від Сергія Рибалки. На жаль, поки він проводить не дуже вдалі матчі якраз проти «Шахтаря». Ніяких обрізок, мінімум ризику, максимальна підстраховка та ніяких швидких виходів від суперника із оборони. М'яч повинен хоч трохи триматися і в «Динамо». Грати без м’яча весь матч – не так просто. Думаю, що якщо «Шахтара» опиниться без м’яча- це забере у них дуже багато сил.

Склад

Шовковський не готується. Тому тільки Рудько. Хотілося б менше помилок від воротаря «Динамо». В центрі захисту без варіантів – Віда та Хачеріді. На флангах є вибір між Морозюком – Бурдою та Макаренком – Антенешем. Бурда надійніше в захисті, але Морозюк в матчах із «Шахтарем» виглядає доволі не погано. Тут важко визначити. На лівому фланзі я віддаю перевагу Макаренко, який завжди гарно грає із гірниками. Рибалка без альтернатив. Із центральних півзахисників віддаю перевагу Сидорчуку та Буяльському. Обоє дуже працьовиті, чіпкі, дисципліновані, виконують великий об’єм чорнової та бігової роботи. Гармаш в першому колі не переконав. Його вихід тільки послабив гру команди, як і вихід Федорчука. На флангах вибір між Гонсалесом та Циганковим .Парагваєць сподобався в матчі проти «Шахтаря» за Суперкубок. Молодий українець під кінець сезону трохи втомився, але я в нього вірю та сподіваюся дуже сильно. Попереду віддам перевагу Мораєсу. Бразилець більше досвідчений, може сам собі створити момент. Не став би скидати Беседіна із рахунків. Він теж може принести багато користі. Насамперед, своїм вмінням продавити суперника та грою головою

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2016, 18:57
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть