Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кубок Лобановського 2017 : аби було

2017-05-20 09:44 З 6-го по 8-ме червня цього року буде проведено Кубок Лобановського. В перший день зіграють два ... Кубок Лобановського 2017 : аби було

З 6-го по 8-ме червня цього року буде проведено Кубок Лобановського. В перший день зіграють два півфінали, у другий день – матч за третє місце та фінал. Місце проведення змагань – стадіон Динамо( півфінал збірної України та фінал) та стадіон Колос у Борисполі ( півфінал та матч за третє місце). Окрім молодіжної збірної України участь братимуть збірні Чорногорії, Словенії та Фінляндії.

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Складається таке враження, що організація турніру великого Тренера – аби було. Яке відношення має Лобановський до Борисполя? Як бути глядача та журналістам, які захочуть подивитися відразу два матчі в день? Минулої осені на стадіоні Колос у Борисполі проводилися матчі еліт –раунду юнацької збірної України Ю -19, так стадіон був порожній. На турнір Лобановського, особливо в робочий час( не секрет, що більшість місцевих іздять кожного дня на роботу в Київ) прийде дуже мало людей. В Києві є стадіон іменні Баннікова, де вчора проводилися дитячі змагання під проводом ЮНІСЕФ. Наскільки я зрозумів, що за рік новий газон вже повинен був прижити. Є стадіон Оболонь, де минулого року проводилися матчі Кубку Лобановського, в крайньому разі на стадіоні Динамо можна було провести 4 матчі за 2 дні. Свого часу, коли ще цей турнір був клубним, так такий досвід використовувався. Склад учасників теж залишає багато запитань. Абсолютно посередні зібрані. Минулого року була молодіжка Сербії. Костяк команди складали гравці, які у 2015 році виграли ЧС у Новій Зеландії Ю -20. До речі, наша збірна теж там грала під керівництвом Олександра Петракова. Покоління Харатіна, Чумака, Бурди, Яремчука, Кабаєва, Качараби. Так тоді серби перемогли Іспанію у фіналі 2-1, а ми поступилися якійсь африканській збірній у плей –офф. Звичайно не ще грали всі основні, але костяк тої команди приїхав до Києва. Також участь приймали доволі міцні та цікаві збірні Ізраїлю( в півфіналі, на мою думку, вони повністю переграли збірну України, хоча все вирішилося тільки в серії пенальті) та Австрії( здобула вольову перемогу над Сербією 3-1 в іншому півфіналі ). Тоді Ізраїль став переможцем Кубку Лобановського. Хоча цього ніхто особливо не очікував. Я так зрозумів, що там працюють іспанські тренери, бо вся грав ведеться через короткий пас та контроль м’яча.

В цьому році учасниками будуть збірні Словенії, Фінляндії та Чорногорії. Такого слабкого рівня змагань ще не було ніколи. Це відверто другорядні молодіжні збірні на сьогоднішній день. У нашій ФФУ є дуже багато чиновників різного рівня, які відповідають за щось важливе, але цієї роботи не видно взагалі. Учасники змагань Кубка Лобановського –це просто команди із якими особливо не потрібно « паритися» вони раді будь-якому запрошенню. Динамо, що немаэ Білорусії, Узбекестану та інших " провідних" молодіжних збірних. Для запрошення сильних збірних потрібно вести роботу за декілька місяців, домовлятися, узгоджувати, а тут просто позвали найбільш доступних. Або просто вже дуже хочеться, щоб Кубок Лобановського залишився в Києві і наша збірна перемогла.

Я б ще зрозумів, якби завдику суперниками по Кубку Лобановського молодіжна збірна готувалася до відбіркового циклу, але ж там суперники абсолютно не схожі. Зараз нам прийдеться більше грати першим номером, а у відборі проти Англії та Нідерландів будемо більше діяти через швидкий вихід із оборони.

Виходить так, що на закордонних помічників для національної збірної, зборів у Австрії, радників у штаті( Микола Васильнов схожий на того, хто буде безкоштовно працювати?) –гроші є, а для проведення на хорошому рівні Кубка Лобановського – грошей немає. Сробуй тут розберися.

Я розумію, що проведення Кубку Лобановського на клубному ріні майже не можливо. Навіть за великого бажання серйозні команди не приїдуть після важкого сезону в Київ. Та й час зараз доволі важкий, а це не таке вже дешеве задоволення. Єдиний варіант перенесення турніру на міжсезоння, коли команди готуються до сезону. Думаю, що тоді не буде проблем із бажаючими. Національні збірні теж мають доволі серйозний графік. Тому знайти відповідне вікно буде теж важко. Залишається тільки юнацький футбол. Навіть на рівні юнаків та молоді –це може бути цікавим. У ньому році «Динамо» відзначає 90-то років із застування. Було б цікаво побачити в Києві юнацькі чи молодіжні команди «Баварії», Атлетіко», «Ференцвареша», тобто, ті клуби, які у історії «Динамо» відіграли значну роль. Не думаю, що це вже так дорого. Я вважаю, що кожна команда приїхала б із задоволенням. Тим паче, що «Динамо» не соромно показати свою команду Ю -19.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.05.2017, 09:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть