Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чудове обличчя фундатора Динамо.

2018-05-17 16:03 Чудове обличчя фундатора Динамо. Я вболіваю за Динамо з 1957 року.Про Григорія Михайловича Суркіса вперше почув ...

Чудове обличчя фундатора Динамо. Я вболіваю за Динамо з 1957 року.Про Григорія Михайловича Суркіса вперше почув значно пізніше,десь ,напевно з 80-х.Але знаю,що ця людина зробила і для Динамо і для футбола України в цілому більше ,аніж десятки тренерів і сотні футбольних функціонерів України разом взятих.

Вірно каже Брюс Всемогутній,що від нього пішов підйом футболу через середні школи.Футбол в Україні це була національна гордіть ,якщо хочете-візитка України,бо хто у світі не знав Лобоновськоо або Шевченка (і поета і футболіста) ,Блохіна,Заварова,, Бишовця,іще десятjr прекрасних майстрів футболу,за якими "ганялися" провідні клуби Європи.Григорій Суркіс-це розумна і мудра людина,його авторитет втілився у вхоlження e ФІФА,ще ніколи там не ,було нашого представника на такому високому рівні.Я критикував напочатку сезону Ігоря Суркіса за помилки в підборі тренерів,на мою думку не потрібні нам були ні Газзаєв,ні Сьомін,вони були гальмом у розвитку Динамо. Винюся,що критикував пана Ігоря за Хацкевича,бо білоруський футбол-це не те середовище,де можна знайти тренера -новатора з передовими ідеями.А зараз під кінець сезона,бачу,що Динамо стало показувати непогану ,змістовну гру.Пробачимо команді.що вона не взяла ні кубку,ні золота,але мене тішить те,що з"явилося багато молодих українських хлопців,які є патріотами Динамо і вони хочуть грати і відвойовувати славу нашого клубу.Заморським ігрокам важливо інше-"бабки".Та і наших не можна ображати,їм також треба платити.ТОму я пропонував пану Ігорю-як треба- робіть з Динамо народну команду,мільони людей в Україні куплять акції цього клубу і підтримають вас,створюйте акціонерне товариство.Ми згідні,щоб контрольний пакет акцій залишався у вас-братів Суркіс.Хотілось би ,щоб колись Динамо потренував Хосе Гвардіола,але....Дякую пане Григорій за ваш вклад в Динамо.А Ігорю ще треба попрацювати.Подумайте,може Белькевич був би кращим тренером?Хавбеком він був супер!. Олександр Явір.Київ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2018, 16:03
17.05.2018, 16:03
300458 3 Toha111, BruceWillis, oleg-kario
alexfoot
Автор:
(alexfoot)
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть