Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Великодержавная тупая зависть за успехи "младшего брата"...

2011-07-04 13:01 Тренер збірної Росії: Бій Кличко-Хей - це порнографія Головний тренер збірної Росії з боксу Микола Хромов ...

Тренер збірної Росії: Бій Кличко-Хей - це порнографія

Головний тренер збірної Росії з боксу Микола Хромов прокоментував поєдинок між українцем Володимиром Кличком і британцем Девідом Хеєм.

"Це був не бій, а порнографія. Або балет. Як хочете називайте, але це не бокс. Мені бій Кличка і Хея був абсолютно не цікавий. На рингу вони займалися не зрозуміло чим. 12 раундів тривала ця зустріч. Могла і 20, а результат був би тим самим. Кличко передньою рукою пограв трохи, боксу ж не було. Якщо буде продовжуватися така система трансляції по телебаченню таких боїв, то ми остаточно втратимо цю програму.

У Кличка немає гідних суперників, які могли б їм щось протиставити. Брати виграють за рахунок свого досвіду, технічної підготовки, третьої руки. Розумієте, це все не бокс. Люди, які приходять на видовище, вони не отримують того, чого хочуть бачити.

Візьміть для порівняння бої в клітці. Ось там ажіотаж. Ось там бій. А у Кличка з Хеєм порнографія. І вона абсолютно нецікава ні боксерської аудиторії, ні глядацькій. Те, що ми бачили минулої ночі - це не бокс. Бокс - це гострі атаки. Коли б'є, падає, встає, падає, встає. А тут якийсь бій з тінню. Це кіно. Навіть мультфільм швидше. Після перемоги над Хеєм брати Клички заволоділи усіма чотирма головними поясами в суперважкій вазі. Та навіть якби поясів було вісім, краще Клички від цього ніколи не стануть. Це залежить від промоутера, який веде їх. І промоутер заробляє гроші - це я вам говорю. І заробляє непогані гроші. Кличко - це чисто комерційний проект. Вони заробляють свої гроші особливо не напружуючись.

Поверніться на 15 років назад. Згадайте, коли боксував Майк Тайсон. Тоді було цікаво. Люди не знали результату бою. А зараз виходить Кличко, публіка знає результат бою. Та тут навіть ставки ставити не потрібно. Бійки ж не буде. Так, тикання - тик-тик. Я не провидець, але очевидно потрібна зміна поколінь. Коли прийдуть люди, які захочуть бути популярними і показувати видовищний бокс. Зійдуть Кличко. Розумієте, вони відпрацьовують свої дивіденди. Заробляють гроші на рекламі, на всьому на всьому. Але їм до одного місця, що про них думають. Але прийдуть люди, які захочуть боксувати по-нормальному. Боксувати, як гладіатори.

За матеріалами: "Газета.Ru"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В очередной раз прозрел от россиян..... Вот и ответьте мне: ну, не сукодло ли???

Если бой Володи с Хэем это порнография (я бы сказал жёсткая), то ВСЕ российские боксёры тянут лишь на лёгкую эротику. ИМХО.

ЗЫ. Валуев подтвердит, своим бывшим поясом до позавчера принадлежавшем Хэю.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2011, 13:01
04.07.2011, 13:01
61909 0
volva_44
Автор:
(volva_44)
Статус:
Наставник (3300 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть