Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто чим займається

2011-08-15 20:49 Більшість наших проблем виникає через нестачу інформації. Сівши відповідати на ваші коментарі я зрозумів, що ті, ...

Більшість наших проблем виникає через нестачу інформації.

Сівши відповідати на ваші коментарі я зрозумів, що ті, хто насправді прагне спілкування, а не ті, хто бажає просто посваритися, задають одні й ті самі питання. Гадаю, що причина - відсутність повної інформації або небажання її одержати. Тому вирішив коротко пояснити чим я займаюсь у "Динамо" і поза "Динамо" щоб запитання були в тему.

Отож. Моя робота в "Динамсо" складається із таких напрямків.

Перший - друковані видання клубу. Програмки, клубний журнал, щорічник. Усе це я ретельно редагую вже багато років. Особливих нарікань не було, хоча є куди рости. Працюємо над цим.

Другий - офіційний сайт клубу. До нього багато нарікань. Але не усі розуміють, що офіційний сайт може давати лише достовірну інформацію, яка підтверджена документами і повноважними особами. Тому сайт запізнюється із деякою інформацією. У жовтні у нас буде оновлений сайт. який, як нам обіцяють, буде на якісно новому рівні.

Третій - робота із ЗМІ. Це аккредитації, прес-конференції, відкриті тренування, організація інтервю, онлайнів і таке інше. Тут більшість проблем закриває досвідчений Олексіій Семененко, якого ви маєте знати.

Четвертий - реклама та її супроводження. Організація телетрансляцій, договори із каналами, виготовлення квитків та абонементів і т.д. Остаточні рішення по рекламі приймаю не я. Я лише рекомендую із правом дорадчого голосу.  

Пятий - квиткове господарство. Реалізація квитків. ціни, пільги, знижки, запрошення тощо. Остаточні рішення тут теж приймаю не я, але намагаюся на це по можливості впливати.

Шосте - організація матчів. Сценарій, узгодження із УЄФА посекундного графіку, завдання дикторам та ведучим і багато іншого.

Сьоме -  організація роботи із гллядачами. Екскурсії на стадіон, виїзди представників клубу, гравців та тренерів до шкіл, лікарень, інтернатів. Зустрічі гравців та тренерів з уболівальниками. У цьому головну роль відіграє Сергій Михайленко. Якщо раніше офіційний фан-клуб, який він очолює, займався збиранням на трибуни "фанатів" за безплатно, то тепер націлюємо роботу на агітацію серед дітей та молоді. До речі, на гру із Літексом нарешті футболісти вийдіть за руку із дітьми. Це теж було нікому не потрібно, а я в разі чого я буду винний що не так вийшли.

Моє переконання - офіційних фанатів не повинно бути. Мають бути самостійні, із якими слід вести постійний діалог. Звідси ініціатива, до якої мене ніхто не примушував. Я організував цей діалог, не підозрюючи, що Женя Щщелкунов, мяко кажучи, не зовсім щира людина. Але діалог все одно буде. інакше не можна.  

Здається, нічого не забув.

Окрім цього я вже тридцять років як журналіст. Пишу, писав і буду писати по дві статті в день. І не лише про футбол. І не лише під своїм прізвищем. У тому ж "Динамо" багато чого виходить в пресу від людей, яким я із задоволенням допомагаю чітко сформулювати свої думки. Поки що нарікань не було. Я завжди писав, пишу і буду писати те, що думаю. Мені не соромно за кожен свій рядок. І завтра, до речі, маю написати щонайменше дві статті. Плюс у мене є дві газети, які я створив у своєму рідному місті. Одна із яких є першою у області за впливом, друга за тиражем. У вересні перша відзначатиме двадцятиліття. ЇЇ я допомагаю редагувати і регулярно туди пишу.

Тепер головне - охорона стадіону, пропуск глядачів, прибирання території, освітлення. радіозвязок і так далі до моїх обовязків не входять. Я просто намагаюся звязати зусилля відповідальних за це людей і пояснити їхні дії, коли це буває потрібно.

Гадаю, нам є про що поговорити із переліченого вище? А взагалі хотілося б спілкуватися про футбол.

Дякую. До наступного вечора. Вдень дивитися блог не маю часу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2011, 20:49
15.08.2011, 20:49
66937 1 TechnoDomik
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть