Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

№ 1 або "Собаки гавкають, а караван іде"

2011-09-26 11:22 Доброго дня, панове! В суботу Олександр Шовковський знов показав усім критикам (і особливо критиканам), ХТО зараз ...

Доброго дня, панове!

В суботу Олександр Шовковський знов показав усім критикам (і особливо критиканам), ХТО зараз №1 в комаді Динамо (Київ). І не лише за цифрою на футболці, а й за грою, за віддачею, за відданістю.

Адже після серії невдач, та чого там гріха таїти, серії відвертих ляпів, і серед футбольних спеціалістів і серед місцевих "спеціалістів", і від усіх кому не лінь поширювались думки від відносно спокійної "треба відпочити", до більш радикальної "час на пенсію". Навіть колишній воротар Волині, якого крім як власне в Луцьку навряд чи хтось згадає, виліз на авансцену з такою "оригінальною" думкою.

Згоден, після блискучого минулого сезону, за який Олександр справедливо отримав нагороду "Найкращого воротаря", було дещо дивно бачити ті голи від Уругваю, Іллічівця, Чорноморця. І перед головним матчем сезону з Шахтарем у багатьох були побоювання за надійність нашого голкіпера. Але все ж вважаю, що справжні вболівальники були впевненні, що це був тимчасовий спад, що Саша відновиться і своєю грою доведе право на позицію №1. Що саме ВІН має захищати наші ворота у найбільш важливому і відповідальному матчі .А критикани зникають "як роса на сонці" в очікуванні, допоки наш воротар знов помилиться. "Собаки гавкають, а караван іде".

До речі, слід віддати належне партнерам Шовковського, особливо Андрію Шевченку, які підтримали свого партнера і капітана. Але особливо я хотів би відмітити Юрія Сьоміна, який не перестав довіряти Олександру,  і, як виявилось, недаремно.

А щодо Коваля - звичайно, воротарю потрібна практика і я за те, щоб її надавали, як то в матчах за Кубок України та в деяких іграх Чемпіонату. Втім, в Макса ще усе попереду. І хочеться побажати йому терпіння та вміння навчатись, допоки в команді є такий Професіонал, як Олександр Шовкоський. Аби після завершення кар'єри нашому "Номеру Один" була достойна заміна.

 

P.S. В суботу Олександр Шовковський встановив ще одне досягнення - 300 "сухих" матчів.  Вдумайтесь у цю цифру.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2011, 11:22
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть