Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Скандал навколо Алієва

2011-10-25 11:46 Мені дуже важко оцінювати Олександра Алієва як людину,бо я з ним не знайомий особисто,я можу тільки ...

Мені дуже важко оцінювати Олександра Алієва як людину,бо я з ним не знайомий особисто,я можу тільки оцінювати його як футболіста.Звичайно,його функіцї не закінчуються на футбольному полі,робота з журналістами є також частиною його роботи.Подивіться,як змінився Шева після приїзду і-за кордону.Завжди любязний чемний.

Напевно,не тільки в мене склалося таке враження,що Алієва підставили.Бачили,що на певні речі в нього може бути бурхлива реакція.Просто потрібний момент.Тим паче всім відома репутація Алієва.

Пояснення данному інцеденту в мене дуже просте.Канал який представляє данна журналістка не виграв жодного тендеру по показу футбльних матчів.Відповідно "Третій тайм"вже не є актуальним.Рейтинг "Іншого футболу" з кожним місяцем зменшується.Потрібне скандал.

Я б особисто відмітив пана Василькова,який постійно намагається роздмухати скандал,звичайно з власними дивідендами.Згадайте випадок в літаку,коли збірна поверталася з Швейцарії.

Насправіді це -прагматична людина,як клеїть дурня тільки тоді коли працює камера.Він розуміє,що канал не може тримати скільки людей задля 25 хвилиної програми,тим паче з такими рейтингами.

В щирість данних журналістів повірити,особисто, я не можу.Як би вони були такими чесними та справедливими,то показали данне відео Ігорю Михаловичу і він би вирішив це питання.А так воно здобуло величезну гласність,і зробило з Алієва морального урода.

Я повіністю підтримую Олександра Шовковського,який сказав,що цієї журналістки на базі більше не буде.

Вихід напевно один.Не дивитися данну програму.Я вже так роблю не пеший місяць.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.10.2011, 11:46
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть