Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маленька брехня з великими наслідками

2011-11-08 14:34 Учора змушений був подивитися програму на 5 каналі ніби про футбол. Там був такий собі Тарас ...

Учора змушений був подивитися програму на 5 каналі ніби про футбол. Там був такий собі Тарас (без прізвища). який виступав від імені ультрасів і потроху брехав. Перш ніж продовжити хочу домовитися, що під брехнею чи неправдою я розумаю неправадиві відомості, поширені публічно. Якщо хтось стверджує, наприклад, що йому 30 років, а насправді йому 25, він бреше? Ті, хто вважають, що ні, можуть далі не читати.

Отож, вищезгаданий Тарас оповідав, що у Харкові міліція замучила 700 уболівальників "Динамо" і клуб не прийшов на допомогу. Не буду про те, що щоден із цих нібито семисот замучених до клубу із проханням допомогти із квитками на гру не звертався. У тому числі і сам Тарас. Зате він добре знає, хто, кому і коли писав від клубу листи. Але це ще не брехня. У цій же передачі Тарас гордо заявив, що ультраси викупили 1200 абонементів на стадіон "Динамо". Що є неправдою. Бо викупили менше. Я знаю точну цифру. Отож, коли людина прибрехала, називаючи цифри, які можна реально перевірити по бухгалтерії, то як їй можна вірити, коли вона називає цифри, .які перевірити неможливо у принципі? Про те, що клуб продав ці абонаменти ультрасам із пятидесятивідсотковою знижкою, і абонементи були спеціалльно замовлені і виготовлені клубом для ультрасів Тарас скромно промовчав. Клуб же нічим не допомагає, клуб відвертається! А історія про "порізаного" у Стамбулі уболівальника взагалі із розділу байок.

До речі, про байки. В одній із них герой просить Бога про виграш у лотерею. На що Господь після року молитв відповідає - Купи для початку квиток. Так і у випадку із Харковом. Спочатку слід було звернутися до клубу. Цього ніхто не зробив. Хто заважав? Ніхто. Коли ж за кілька годин людей, які самостійно (!) із власної волі прибули на футбол, почали затримувати харківські (!) міліціонери, винними опинилися ні місцева міліція, ні міністр внутрішніх справ, ні клуб "Металіст", ні стадіон із тою ж назвою, а клуб "Динамо", який знаходиться за пятсот кілометрів на захід.

Якщо дитина не запитавши батьків кудись поїхала і там з нею щось трапилось, винуваті батьки. Бо відпустили і не прослідкували. А як ти прослідкуєш за незалежними і самостійними ультрасами, які згадують про співробітників клубу лише тоді, коли їх починають десь затримувати?

Висновок: насправді постраждалих від харківської міліції було не сімсот, а набагато менше, що не знімає відповідальності із тих, хто не подбав про належну організацію виїзду, виявив свою "незалежність від клубу",  а потім клуб же у всьому і звинуватив.

Моя порада Тарасу і його колегам. Навчіться говорити правду не прибрехуючи нічого, навчіться відповідати за свої (!) дії не перекладаючи відповідальність на тих, кого ви відверто ігноруєте.

Дякую.   

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.11.2011, 14:34
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть