Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому я не відвідую домашні матчі Динамо

2011-11-17 12:13 У світлі останніх бурхливих обговорень щодо низької відвідуваності домашніх матчів Динамо, хочу пояснити свою власну позицію, ...

У світлі останніх бурхливих обговорень щодо низької відвідуваності домашніх матчів Динамо, хочу пояснити свою власну позицію, чому я, вболіваючи за Динамо з 85 року, не буваю (або майже не буваю) на стадіоні.

Живу в Черкасах, маю сім'ю з чотирьох осіб - два сина (8 і 13 років). Маю фінансову можливість, слава Богу, приїхати в Київ подивитися футбол разом з дітьми. Мене абсолютно не хвилює відсутність реклами, бо я завжди знаю коли і з ким грає команда. Квитки  навчилися купляти через Інтернет - спеціально відкрили картку Приватбанку для цього. Страшилки про неконтрольованих ультрас виявилися не такими і достовірними. Мати на стадіоні - вони є кругом, у нас таке суспільство, що люди просто не розуміють, де такі слова можна вживати і чи варто взагалі. І діти у мене чітко знають, що матюкатися вміють всі, але у вихованих і розумних людей існує набагато більший словниковий запас, щоб висловити свої почуття. Але, зрештою, то все емоції і футбол - не театр. Навіть відсутність зручностей на Динамо в принципі не є проблемою: пива ніхто в сім'ї не вживає і взагалі не хочу, щоб у синів футбол асоціювався  з пивом (досить реклами на ТВ), тому дві або дві з половиною години на стадіоні без туалетів спокійно оходиться. Вісутність криші - так незручно, коли дощ, коли сніг, то не страшно.

Головна причина, що не їздимо на футбол в - не можемо ми з Черкас з дітьми приїхати на недільний матч,який починається о 19.00 або о 19.30, бо закінчиться він о 20.45 або о 21.15. Поки вийдемо зі стадіону (скільки були на матчах, ніколи не уходили раніше), виїдемо зі стоянки, то додому повертаємося близько першої години ночі. Відпрацювати після цього день можна, але дітям на 8 годин у школу. Не дивлячись на всю свою любов до футболу і Динамо та величезне бажання привити цю любов синам, вчитися - це зараз їх головне заняття.

Так що отака у нас проблема. Навіть, якщо команда буде грати на супер комфортабельному і сучасному стадіо, але матчі будуть в неділю в такий час ми не зможемо підтримувати улюблену команду наживо. Можливо, таких як моя сімя не так і багато і на нас можна не зважати, то так і буде - будемо всі матчі дивитися по телевізору, бо розлюбити футбол я вже просто не зможу. Але я не думаю, що більшості киян зручно непередодні робочого тижня повертатися після матчу додому так пізно, навіть якщо це не перша ночі, одинанадцята, або північ.

P.S. вибачте за сумбур

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.11.2011, 12:13
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть