Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

МІністр культури для "Динамо"

2011-12-18 13:28 В цивілізованому світі профільні міністерства очолюють не видатні діячі данної галузі,а менеджери-організатори,які здатні організувати процес.В нас ...

В цивілізованому світі профільні міністерства очолюють не видатні діячі данної галузі,а менеджери-організатори,які здатні організувати процес.В нас все - навпаки.Міністерстом культури керували політичні союзники,актори,режисери,співаки,всі хто завгодно,тільки не менеджери.

В "Динамо" данна практика теж існує.Головним критерієм потрапляння на посаду є віданність динамівському керівництву.Що скажімо може зміними Олексій Михайлович Семененко,який вже працює в "Динамо" більше 20 років?Звичайно,журналіст він-класний.Цікавий,різносторонній.На мою суб"єктивну думку він є кращим прес-аташе в Україні(чого тільки вартий одіозни маразм з Донецьку з неменш одіозною своєю дружиною).На фоні Несенюка,Семененко буде виглядати "гігантом мислі",але підхід,на жаль буде не системний.Відкриється,можливо,"декілька нових магазинів,на НСК Олімпійському збільшиться на декілька тисяч кількість болівальників(завдяки ціновій політиці на квитки,і новизні стадіону),от і все.

Я переконаний,що потрібний професіонал своєї справи,для роботи з вболівальниками.Людина з новим поглядом на старі проблеми.Потрібний менеджер,який знає свою роботу.

На мою думку,нічого важкого в цьому не має.Потрібно оголосити бюджет департаменту і конкурс програм.Чия програма сподобається Ігорю Михаловичу той повинен і працювати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.12.2011, 13:28
18.12.2011, 13:28
82421 3 savablin, basmach, ProFFesor
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть