Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сьомін і "вовки"

2012-02-20 20:06 Мені дуже подобається, як поставленно робота в "Барселоні".Створено прекрасний колектив однодумців.Головне,що  головний тренер може управляти всіма процесами ...

Мені дуже подобається, як поставленно робота в "Барселоні".Створено прекрасний колектив однодумців.Головне,що  головний тренер може управляти всіма процесами які виникають в колективі.Пеп створив прекрасний мікроклімат в команді,і не дозволяє нікому його руйнувати.Згадайте,як були відправленні з команди не останні гравці в світі:Ето"о,Рональдіньо,Деко,Ібрагімович.

В 2008 року,коли Юрій Павлович Сьомін перший раз очолив   "Динамо",колектив зазнав суттєвих змін.Ще до початку  роботи Сьоміна,було оголошенно  президентом клубу ,що не  буде продовженно контракт з лідером команди Валентином Белькевичем.Я думаю,що це рішення без Сьоміна не приймалося.

Після прешого збору залишили команду бразильці Клебер,Рінкон,Родріго.Люди які своїм відношення показали що "Динама "їм - байдужим,такі люди  не повинні залишатися в колективі.Чого варті тільки бійки які вчиняли на радість недругам Клебер і Родріго з одноклубниками.Постійні проблеми з вагою, дисципліною, та головне  не бажаням працювати з головним тренером постійно переслідували їх.

В "Рубін" за довгим доларом поїхав Ребров.Сьомін говорив,що хотів би залишити Сергія в команді,але я думаю,що при бажанні можна було залишити Реброва до літа як мінімум.

В літку місце в основі втратили Макс Шацьких та Олександр Шовковський.Важку травму отримав Гусєв.Це - були старожили та лідери команди.До їхньої точки зору,я думаю прислухалися в колективі

Я думаю,що Сьомін позбулвся всіх тих хто мав авторитет в команді.Він створив колектив де його точка зору була єдина можливою і правильною для всіх.Більшість гравців сприймали всі слова тренера, бо саме він дав їм шанс грати в основі,тобто повірив в них.

Почали грати ті,хто мав, насамперед, величезне бажання грати в футбол,і досягати успіхів

Літня селекція тільки підтвердила це.Були придбанні люди без власних амбіцій в колективі Бетао,Вукоєвич,Єрьоменко,Богуш.Які билися за тренера який їм довірив

Я не думаю,що Сьоміна має проблеми з Шевою чи Шовою чи з кимось іншим.Ви просто уявіть як йому важко не ставити Шеву в основу?Чи скажімо  вказувати володару "Золотого М"яча "на його помилки?Чи вказувати як йому грати?   

Я не переконанний в своїй правоті на  100% ,я думаю,що тут є місце для дискусії

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.02.2012, 20:06
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть