Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дика "крива кузьма"

2012-03-15 10:05 Виїзд до Кривого Рогу пробили 340 киян, що є наймасовішим виїздом столичних фанатів до цього міста. ...

Виїзд до Кривого Рогу пробили 340 киян, що є наймасовішим виїздом столичних фанатів до цього міста. В місті все було більш-менш спокійно, на вокзалі міліція відловавлв найбільш недосвідчених фанатів, переписувала дані і відпускала далі. Вхід на стадіон пройшов також без жодних проблем - киян пустили безкоштовно, хоча перед цим грозились зібрати з усіх по 40 грн.

Пустили і мегафон з барабаном, банерну лінію на цьому виїзді кияни не готували.

Звук на секторі дуже різнорідний, якщо ядро відривалось на повну і робило нон-стопи по 15 хвилин, то деякі фанати дозволяли собі спостерігати за цим всім зі сторони. Сидіння в Кривому Розі мов чіпси - ламаються повністю від ніжного дотику. Тому вже під час перерви гостьовий сектор нагадував зону стихійного лиха.

Трохи показала свою дикість місцева кузьма: перший перемах стався на виході з сектора, коли кілька киян пішли в туалет. Жбурляння сніжками, камінням... це в Кривому Розі в порядку речей. Коли кияни стали по торсу група місцевих аборигенів вирішила остудити запал гостей, кидаючи сніжки на гостьовий. Закінчилось все тим, що кілька киян зірвалось в їх сторону, а з обох боків місцеві поломились на гостьовий сектор. Лише в цей момент міліція вирішила огородити гостьовий сектор від решти секторів, до цього можна було ходити туди-сюди. Суддя з переляку зупинив матч, а футболісти прибігли заспокоювати... киян. Відсутність міліції на стадіоні в такому матчі виглядає як мінімум дивною. Слід відзначити, що після кожного голу кияни запалювали піротехніку, і на це не було жодної реакії сірих.

Сектор господарів важко відзначити чимось особливим, візуально він виглядав меншим за сектор гостей, принаймні в першому таймі. Банерну лінію доповнювали прапори, також була текстовка, адресована одному з футболістів команди.

http://ultras.org.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.03.2012, 10:05
FenikS
Автор:
(FenikS)
Статус:
Наставник (4231 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть