Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

До вболівальників Шахтаря і не тільки!

2012-04-09 23:49 Хотілось би перш за все привітати вболівальників Донецького Шахтаря з перемогою їх улюбленої команди. А що ...

Хотілось би перш за все привітати вболівальників Донецького Шахтаря з перемогою їх улюбленої команди. А що там з перемогою - з чемпіонством. Так,так-ви все правильно зрозуміли.

Можно довго розмусолювати тему суддівства,але я хочу поговорити про інше. Про-справедливіст і взагалі про вас дорогі вболівальники Донецького Шахтаря.Сподіваюсь,що хоч у деяких з вас є особистість(безумовно в деяких є),а не массовіий інстинкт-Правда у донецких.

Ось відбувся матч Шахтар-Динамо і сталось те,що ми очікували Шахтар переміг. Всі бачили ,що відбулося-суддя на якого так нарікала донецька публіка допоміг не Динамо,як очікувалось,а Шахтареві.

На донецькому сайті Терикон зразу,як чума,розповсюдилась думка-Вакс все зробив правильно. Для цього було дві причини:
                      1.Ефект натовпу,що харктерно для всіх фанів.
                      2.Мы же донецкие,значит должны быть за донецких.

Про 2 пункт хочу поговорити детальніше. І тут вже справа не в футболі. Та й взагалі ваше чемпіонство справа не футбольна, а політична. Як Динамо,так і Шахтар показали свій клас в Европі, де вони вилетіли за усіма статтями. Спрва втому хто володіє вашим клубом. Це та людина яка має монополію на владу в країні-Аметов. Кому не зрозуміло чому,поясню-саме він вершина алігархічного клану Донецька і він спонсор В.Ф.Я.  

А ось ми і повертаємося до справедливості. Скажімо так ваше чемпіонство це вершина айзбергу безпредел і звичайно більша частина її в політиці,праві,економіці...Ви що думаєте Шахтар добре грає - дзюзьки! Майже кожен матч проплачений і куплений. Ні я не хочу сказати ,що у вас погана команда-можливо це краща команда України,але справа не в цьому. Насправді  спава в тому,що ви перемагаєте тому-що донецька політична команда пограла в усьому іншому.

І хотілось би повернутися до вас донецькі фани та і просто жителі Донбасу. Скільки ви ще будете захищати тіх хто порушує не тільки звичайні футбольні правила,а і права людей? Коли ви закінчите обирати у президенти не зеків с колонії а нормальних людей? Коли ви почнете думати не натовпом,а кожен сам за себе?

Зрозумійте,Україна-велика країна і наша сила повинна бути в єдності.

Мне не за Динамо обидно,а за державу. Хотя кров то у меня даже не донецкая,а русская... А вам не обидно?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2012, 23:49
nekomentiruy
Автор:
(nekomentiruy)
Статус:
Старожил (663 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть