Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наболіле...

2012-05-03 10:49 Всім доброго дня!!! Прочитуючи блоги, коментарі, не зміг не написати свою думку, яка склалася в Динамо ...

Всім доброго дня!!!

Прочитуючи блоги, коментарі, не зміг не написати свою думку, яка склалася в Динамо Київ.

Розпочну з того, що всі відправляють Юрія Павловича Сьоміна у Москву, але мені не зрозуміло чому? Ми втратили в цьому сезоні все, залишимося без трофеїв, але чи в усьому винен ЮПС???

Тактику, склад, стратегію.

.... вибирає ГТ, але невже такі гравці, як Шевченко, Гусєв, Корреа, НІнкович, Бетао і т.д., не можуть самі на полі змінювати ситуацію?? З таким то досвідом гри!!! Сьомін не грає, і не може вибігти на поле, і надавати під зад нашим "зірочкам". Якщо брати конкретно вчорашню гру, то скільки ви нарахували ударів з замеж штрафного?

Всі разом з ЮПС в Москву, або ще кудась відправляють і Нінковича, мовля у нас гравців такого рівня повно. ДЕ ТІ ГРАВЦІ??? Ну вийшов Алієв, Вийшов Махмеді, і що змінилося??? - да нічого!!! Та взагалі ніхто нічого не змінить, і міняти потрібно не тренера, а пів команди......

Давайте пригадаємо що було коли вперше прийшов Сьомін. Супер сезон динамо, один з кращих за останні ....надцять років, всі ледве не на руках носили ГТ. Потім він переходить в Локомотив, у нас новий тренер Газаєв. Спочатку, перші 3-4 матчі, якщо я не помиляюсь, безліч голів, супер ігра, швидкості і т.д. Невже ви думаєте, що через 2-3 місяці тренер повністю змінив команду, сказав що не потрібно грати?? Я в це не вірю!!! Газаєв почав довіряти Ярмолі, Гармашу, як тільки, зробив ставку на молодих, став їм довіряти пропала гра. Молодь чомусь почала грати, а решта деградували(((.

Звільнення Газаєва, кращий блог місяця на "Шурику", Знову приходить Сьомін, і ми радіємо, УРААА, знову більш менш нормальний сезон і все!!!! Нема гри, хоча, як не дивно, був результат(1:0), до вчорашньої гри.

Зрозумійте мене правильно, не тренера потрібно міняти(хоча можна і тренера), а потрібно зайти Ігорю Михайловичу Суркісу і по чоловічому поговорити з гравцями!!! Що вони собі дозволяють.

На сайті багато позитивних відгуків про Дуду, і чому його нема навіть в заявці. Ми судимо гравця по 90 хвлинах проведеного на полі., а пригадайте що говорив Хацкевич про ДУду, як він грав у дублі..., тут можливо і тренер не може настроїти гравця, але більше всетаки сам гравець не хоче грати, як би не було нам прикро(((.

Подивіться у дублі(молодіжний склад), там грають досить такі перспективні молоді гравці, які повинні підсилувати головну команду, а що вони???? Та це ГАНЬБА!!!!

Раніше на полі була Велика команда, в перед яку вели: Шева, Ярмола, Гусьонок, Вуко, Миля, Аля..., а зараз  Лише Олежка бігає по всьому полі, лише він після вчорашньої гри був по справжньому розчарований, а решта собі спокійно пішли, ніби все зробили по плану, як і домовлялись.

 П.С. Можлииво я і помиляюсь, але всетаки віддаю перевагу тій думці, що гравці не хочуть грати, і результат потрібно вибивати у них, і нехай І.М.Суркіс розбереться з колективом, і не тільки першою командою, а і Динамо-2, Динамо-м, нехай зясує в чому справа, бо постійна зміна тренерів нідочого не призведе.

Всім дякую, що прочитали блог))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.05.2012, 10:49
03.05.2012, 10:49
97412 2 romych, DKforever
EURO_2012
Автор:
(EURO_2012)
Статус:
Читатель (40 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть