Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

51 механізована бригада. Хто зрадник?

2014-08-02 00:02 51 В.- Волинська механізована бригада, зібрана впопихах, відправлена на "навчання" на полігон, там місяць спали на ...

51 В.- Волинська механізована бригада, зібрана впопихах, відправлена на "навчання" на полігон, там місяць спали на соломі, не маючи ніякого ні забезпечення, ні засобів індивідуального захисту. Пройшли "навчання і підготовку", далі в бій...Волноваха...Знову полігон, тепер вже реальна підготовка, вся Волинь, збирає кошти на забезпечення бійців бронежилетами, касками, засобами особистої гігієни, харчами.

Знову на Схід... Там ці пацани знову кинуті під кулі, пили воду з калюж і їли варених крис..."Просто так склалися обставини, що у нас не було виходу. Нас кинули. У нас не було ні підмоги, ні їжі, ні води. У нас нічого не було. У нас не було виходу просто-напросто. І командир сказав: "Хлопці, рятуйте свої життя". Ми вирішили прорватися. Командир залишився там. Хлопці, які зараз там, нам дзвонять і кажуть, що якби ми не зійшли з терикону, то загинули б. На другий день було три залпи «Граду» - терикон зрівняли повністю із землею. Три залпи «Граду» було. Вони дзвонять нам і говорять, що ми герої. Хлопці також за нами зійшли і залишилися живі"

Після цього ці хлопці повернулись, а їх ...в суд. Сволочі! Сраних сепаратистів вони приймають в лави ЗСУ, а пацанів, які дивом залишились живими і хочуть далі воювати в суд! "Схильні до державної зради"... Фашисти цінували життя своїх бійців, а ці падла живуть комуняцьким нквдешним життям, для них життя цих пацанів нічого не варте, як і пацанів з бригад під Зеленопіллям. Скільки судових засідень відбулося над ЗРАДНИКАМИ в штабі АТО?

І ще в лугандонії мобілізація не відбувається, їм заглядають у шпарку і кажуть: Ви говоріть, якщо Вас змушують до захисту України, ми пальчиком помахаєм. СВОЛОТА

Хлопці бережіть своє життя, ще в Києві треба АТО провести! Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2014, 00:02
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Реал 0 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть