Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Запоморочення від успіхів.

2024-06-20 15:31 Назва мого допису запозичена в Йосипа Вісаріоновича. Хоча можна було б і назвати "Момент істини" як ...

Назва мого допису запозичена в Йосипа Вісаріоновича. Хоча можна було б і назвати "Момент істини" як у письменника-фронтовика Володимира Богомолова (перший варіант назви " В серпні 44-ого").

Про що це я? Про збірні Румунії і Словаччини. Так, ці команди зараз на коні, зі щитом. Вони перемогли грізних суперників або не зовсім грізних, як декому здалося.

Вони себе заповажали, особливо румуни. Про румунську пресу я просто мовчу!

Вболівальники румун вели себе негідно. Вивішували ганчірки неіснуючих "республік", викидали на поле зайвий м"яч. А коментарі їхні після гри такі, що взагалі виводять румун прямо у фінал. Все це можна зрозуміти, бо вболівальники вони у всіх країнах однакові. Але без денеерівських ганчірок можна було і обійтись. Така неповага до суперника обов"язково аукнеться. Вважаю, що перемога над нашою Збірною була на цьому Євро останньою для румун.

Румун і словаків чекає велике розчарування. Я дивився гру з румунами повністю. Молодці наші сусіди - дві помилки нашого володаря Кубка Чемпіонів і помилки гравця, що вміє читати гру суперника, і маємо те, що маємо. Був, правда, ще один сейв нашого голкіпера, але то таке. Румуни створили, як тепер модно говорити, щось на кшталт "автобуса". І треба сказати, що у грі з нами, у них ця тактика спрацювала стовідсотково! Але 70% тримання м"яча не тотожне з голами, тому треба ще й бити в рамку воріт і забивати. Це я про нашу Збірну.

Гру словаків і підданих короля Філіпа вживу не дивився. Подивився тільки в огляді з коментаріями. Словаки сильна команда. І шапками її не закидаєш. Проте з бельгійцями їм скоріше повезло не програти. Трішки зайду в третій тур - словаки зроблять румун. Словаки просто сильніші за майбутніх "фіналістів". Прошу вибачення - це моє особисте враження від гри нашого західного сусіда. Але...

Але Збірна України має опустити наших сусідів-словаків на грішну землю. Так що тут я не буду багатослівним, як і Заховайло -треба вигравати і забивати Дубравці якомога більше голів, бо після третього туру прийдеться можливо рахувати різниці забитих і пропущених голів.

Найскладніше буде нам з бельгійцями. Там гравці дійсно високого рівня і хоч нема на воротах Тібо, та Кастільс - непогана заміна зірковому лаліжнику. Кілька слів про Лукаку. На нього практично грає вся команда Бельгії. Всі гравці цієї команди перед пасом шукають його очима. А він чортяка такий здоровенний, щ його практично звідусіль видно. Треба знайти ефективні протидії. Тут я не дам жодної поради - тільки наші хлопці здатні нейтралізувати самого Лукаку. Вдача і майстерність їм в допомогу.

Так що словаки скоріш за все вийдуть в одну восьму фіналу з першого місця. А хто буде другий будуть вирішувати наші з бельгійцями. Навіть якщо буде нічия, то тут все вирішиться, хто більше забив і менше пропустив.

І на кінець. Хотілося б - все, що я тут написав і нафантазував, реально збулося. Україні це потрібно, дуже потрібно!

Я не згадав імені жодного нашого гравця. Думаю, що ми ще про них будемо балакати. Не побоюсь сказати - говорити багато хороших слів. Так буде.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2024, 15:31
20.06.2024, 15:31
588143 4 kna, eugene01, sieben, auto-oleg268
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11977 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть