Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Парадокс "Динамо" Ю-19

2017-04-23 14:56 Позавчора у швейцарському Ньйоні юнацька команда "Бенфіки" Ю- 19 перемогла своїх однолітків із мадридського "Реалу" 3-1 ... Парадокс "Динамо" Ю-19

Позавчора у швейцарському Ньйоні юнацька команда "Бенфіки" Ю- 19 перемогла своїх однолітків із мадридського "Реалу" 3-1 і вийшла до фіналу юнацької ЛЧ. Суперником португальців буде австрійський "Зальцбург", який переміг "Барселону" в самому кінці гри 2-1. В цій ситуації є декілька парадоксів:

  • Восени на стадії групового раунду юнацької ЛЧ команда "Динамо" -19 перемогло двічі цю Бенфіку- 2-1 в Києві та 0-1 в передмісті Лісабона.
В Києві я був свідком цієї гри. Команда Юрія Мороза по грі перемогла своїх португальських візаві пропустивши гол на останніх секундах матчу. Юні португальці в кінці гри почали помітно нервувати вдаючись до неспортивної поведінки. В гостьовому матчі Динамо знову перемогли, причому вирішальний гол забили в меншості після вигаданого вилучення Івана Калюжного.

( фото Юрія Перегняка)

  • "Реал", який вчора поступився "Бенфіці" в півфіналі, в чвертьфіналі переміг "Аякс", який в свою чергу каменя на камені не залишив від київського "Динамо" в лютому – 3-0, причому по грі.

Я введу до того, що для когось поразка – можливість стати кращим та зробити висновки, а юнацький футбол – шанс себе проявити, а для когось навіть маленька перемога чи здобуток – можливість дуже високо задерти носа. Я не здивований, що Бенфіка виховала і продала за великі гроші Гуедеша та Санчіша( "ПСЖ" та "Баварія" заплатили 20 та 35 мільйонів євро відповідно), а для "Динамо" кожен молодий гравець в першій команді – виняток.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.04.2017, 14:56
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть