Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна Швеція. Прорвемося! Выбор редакции

2021-06-28 19:11 Існує два кардинально протилежних погляди на історію Збірної на Євро. Є шеваоптимісти, які вірять в те, ... Україна Швеція. Прорвемося!

Існує два кардинально протилежних погляди на історію Збірної на Євро. Є шеваоптимісти, які вірять в те, що тренерський штаб все прорахував і підготував Збірну саме на серію матчів на вибування. Що зараз Збірна вистрелить і пройде максимально далеко. Є шевапесимісти, які вважають, що Євро повністю провалене.

Що провалена підготовка, не вірні кадрові рішення, не правильна тактика і що вихід в 1/8 відбувся на везінні. Особисто мені ближче друга точка зору. Я вважаю, що тактично тренерський штаб провалив підготовку до Євро і переоцінює можливості тих гравців, які є. Відповідно не може правильно підготуватись до суперників. Але історія із шведами має особливу історію. Для обох команд цей матч не буде простим.
Дійсно в Києві на перетині Прорізної і Пушкінської є пам’ятник дружбі українців і шведів, які встановили в 2012 році, під час Євро 2012. В історії наших народів ми є близькими. Не тільки спільні кольори. Футбольна історія також цікава. Саме шведам Андрій Миколайович забив останні свої голи за Збірну, у своїй професійній кар’єрі. Зараз же історія така, що шведи впевнені у тому, що фаворити вони. Україна дотримується абсолютно протилежної думки. Бо на папері ж команди приблизно рівні.

Приблизна рівність по цінникам – одна справа. Але ж ще є ігрова форма, результати протягом Євро, та й змістовність гри. Багатьох розчарувала гра України проти Австрії. Навіть головного тренера, який сказав, що з таким футболом на Євро немає що робити. Багато від Андрія Шевченка було самокритичності в той вечір. Сподіваюсь, що це на краще. Коли знімає рожеві окуляри, то точно будеш працювати вдвічі більше, якщо ти амбіційний спортсмен. Як зрозумів я, то більшість гравців зняла ці окуляри. І зараз буде інша віддача на полі, інша психологія. Правда чи повернеться фізика? У нас головна перевага – плюс два додаткових дні на відновлення. Та і у шведів достатньо днів було для відпочинку. Тому цей фактор важливий але не ключовий.

Про більшість гравців збірної Швеції можна розповідати довго. Чому? Бо у більшості за плечима тривала кар’єра не тільки в клубах, а і в збірній. Достатньо для усвідомлення досвіду відкрити склад проти нашої Збірної на Євро 2012 і ми побачимо, що правий фланг що тоді, що зараз – Лустінг і Ларсон, 34 і 36 років. Така це збірна. Тут зібрали всіх найдосвідченіших дядьок футбольних, які вже скоро завершують кар’єру. Але це не чемпіонат Швеції. Це турнір, на якому треба провести 7 матчів. Всього сім матчів. В кожному з цих матчів важливий досвід. Саме досвід стає вирішальним. Зрозуміло, що є Ісаак і Кулусевські. Два молодих таланти. Але є і Маркус Берг, і Віктор Клаессон, і Андреас Гранквіст. Більшість основної обойми мають за 50 матчів за свою збірну на декількох Євро і ЧС. Безумовно не вистачає головної зірки, я про Ібрагімовіча. І він би зіграв на Євро, але травма коліна.

Згідно розстановки збірна Швеції грає 4-4-2. Нарешті ми зіграємо проти команди, яка не грає в 3 центральні. Структура гри жорстко дотримується. Але Шведи бувають різними. Багато хто каже, що це оборонна команда. Проти Іспанії так і було зіграно. Повністю глуха оборона лише із 2 контратаками за всю гру. Іспанці бились об стіну. Із Польщею була абсолютно інша гра. Перший тайм, до 40-ї хвилини, шведи домінували, грали агресивно першим номером. Можливо поляків це шокувало. Високий пресинг при втраті м’яча, компактність ліній, різноманітність гри в атаці. В другій половині з’явився Кулусевські, який дав швидкість при переходах в контратаку. До нього це робили виключно через Форсберга, який чіплявся за м’яч як вміє. У підсумку важка перемога, яка стала радістю і для нас.

Шведи довели ефективність власних побудов груповим етапом. Як буде вирішувати це питання Андрій Шевченко і Ко – ми завтра побачимо. Нідерланди, які провели сильний груповий етап за змістом, вчора програли Чехії. Стадія вибуття – інша ментальність, інша психологія. Нам залишається лише віра!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.06.2021, 19:11
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть