Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сепаратисти і Porsche Panamera із Донецька

2015-09-02 23:29 Недавно в інтернеті з'явилося скандальне відео із фігуруванням у ньому гравців ФК "Шахтар" Донецьк Ярослава Фурсова ... Сепаратисти і Porsche Panamera із Донецька

Недавно в інтернеті з'явилося скандальне відео із фігуруванням у ньому гравців ФК "Шахтар" Донецьк Ярослава Фурсова та Володимира Грачова, на якому вони у нетверезому стані знаходилися за кермом авто «Porsche Panamera» (http://dynamo.kiev.ua/news/215179-kievskie-patrulnyie-zaderzhali-pyanyih-igrokov-shahtera-video).

Більше того, вони дозволяли собі образливі викрики в адресу правоохоронців. Вирішив відкрити сторінки в соцмережах героїв, аби хоча б трохи подивитися на їх поведінку там. Так ось: на сторінці Вконтакте Ярослава Фурсова (http://vk.com/id99373101) побачив його підписку на сторінку сепаратистської групи "Самооборона Горловки" (додаю прінт нижче). Отже, це бидло грає за "Шахтар", їздить на недитячій машинці по наших київських дорогах, сміє вести себе, як моральний виродок, а окрім того, зловживаючи київською гостинністю, іще й підтримує виродків, які там убивають наших хлопців. Тоді чого ж наш самооборонець Горловки не воює за "русский мир" і свої ідеали, а їздить п'яним по Києву або чому не відбуває покарання в місцях позбавлення волі за підтримку сепаратизму? Невже після цього всього я повинен підтримувати клуб імені ракіцького, за який грають ті, за кого вболівати неможливо, ті, хто проти територіальної цілісності нашої держави?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2015, 23:29
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть