Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Браво, Збірно !!! Браво, Шево !!! Таки приборкали іспанського бика :)))

2020-10-14 02:00 Неймовірно !!! Фантастично !!! Божевільно !!! Я зараз в такому екстазі, що готовий усіх обійняти та ...

Неймовірно !!! Фантастично !!! Божевільно !!!

Я зараз в такому екстазі, що готовий усіх обійняти та потиснути руку !!!

Стою зараз і аплодую Андрію Миколайовичу, Ярмолі, Циганкову, Бущаніщу та усій Збірній !!! Ви зробили це !!! Ви справжні Герої !!!

Ми перемогли одну з найсильніших Збірних Світу !!! Ми перемогли Іспанію, граючі фактично другим складом.

І тим цінніша наша перемога !

Вже 14 жовтня, а це означає, що сьогодні День Захисника України.

Неймовірною перемогою, Збірна України також привітала усіх наших військових, які боронять нашу Незалежніть на Сході країни. Ця перемога і для них також !!!

Перед матчем, стільки бруду вилили на Андрія Миколайовича та особливо Ярмолу, що вони сьогодні заткнули усім роти !!!

І де ви, скептики та критикани ? Де ?

Збірна України билася, терпіла, відбивалася та дочекалася свого моменту. Історична перемога України над грандом ! Таке ніколи не забудеться !!!

Зранку та вдень, я прочитав ну дуже багато негативу на сайті від колег та українських експертів, де пророкували Збірній поразку. Які ж ви тоді віддані вболівальники, якщо не вірите у Збірну ?

Збірна України була матадором у цьому матчі, а Збірна Іспанії - розгніваним биком. Цей бик увесь матч намагався взяти матадора на роги. Бик був дуже розлюченим, а коли вкололи ми бика (забили гол), то бик ще більше оскаженів ;) І все ж таки закінчилося це протистояння перемогою матадора !!!

До речі, а скільки матчів Іспанія не програвала ? 15 ? Ось і серію ми їхню феномінальну перервали ;)

Андрій Миколайович після Франції та Іспанії, розібрав усі помилки, і учора ми побачили іншу Збірну України, яка готова померти на полі, але перемогти. Тактика на матч була зрозуміла. Не дати іспанцям розвернутися, плотно їх опікаючі та розраховуючі на швидкі атаки. І це вдалося.

Дивлюся на статистику і бачу, що Збірна Іспанії увесь матч володіла м'ячам. Збірна Іспанії завдала неймовірну кількість ударів. Збірна Іспанії виконала багато кутових. Але у Іспанії не було того, чого було у Збірної України - футбольної злості та палаючих очей. І я не жартую.

Іноді здавалося, що скажений Траоре такий прорветься до воріт Бущана та розстріляє його. Також лякало постійна поява Серхіо Рамоса у нашій штрафній у другому таймі. А розпіарений Фаті на полі був ? Щось я його не помітив ;)

Ну шо там, Луїсе Енріке ? У нас не було Ferrari, як у вас. У нас був Ламборджині, які обігнав вас у наприкінці дистанції та ручкою вам помахав ;)

До речі, а де там так звані "фанати" Ярмоли, які три дні його в асфальт закатували ? Щось не чую. Ярмола сьогодні відпрацював, як віл. Так, не ідеально зіграв, але працював до останньої хвилини. І у захисті двічі встиг відробити, і в атаці встигав. А на десерт - гольова на Віктора Циганкова, який дуже вчасно вийшов на поле, і поклав красеня у ворота іспанців, так само, як і поклав у той же кут французам.

Віктор Циганков стає експертом по ТОП-Збірним. Молодець !

А ще Ярмола видав класний пас на Сидора, який переадресував на Зубкова, і той не влучив з кількох метрів у ворота. До речі, Сидор зіграв спокійно. А ось суддя іноді напрягав зі своїми дивними рішеннями.

А як Ярмола на одному клаптику поля, особливо у другому таймі, накручував по трьох опонентів ? Пісня просто !

І якже сподобався Зубков, який у першому таймі красиво крутив іспанців в їхній штрафній. І скільки ж здоров'я у Зубкова, що він носився по полю доти, доки його не замінили.

А чого так напали на Яремчука ? Відіграв пристойно. Виграв чимало єдиноборств. Іспанцями зупиняли його лише ціною фола. Свою роботу зробив. Ставлю йому 8 балів з 12-ти.

А от про Бущана можна казати довго. Тобто я мав на увазі Бущаніща ;))) Георгій - знов один з Героїв матчу. Знов здійснив неймовірні сейви, які врятували Збірну від голу. І це перший "сухий" матч Бущана за Збірну, з чим я його і вітаю !

Здається, Пятову треба попрощатися зі Збірною :) У нього з'явилася гідна заміна.

Захист може і не ідеально відпрацював, але у графі "пропущені" стоїть "нуль". Караваєв не завжди встигав за своїм опонентом, але саме він почав ту саму гольову атаку. Не провалився, і це головне. А чого тільке вартує винос у кінці матчу м'яча зі своєї штрафної у дуже відповідальний момент з боку Миколенка. Браво ! Казка Забарного продовжилася, і він 3-ій матч зіграв за Збірну. Він мені сподобався. Стосовно Соболя, то часто губив позицію. Поставлю йому 7 з 12-ти ;)

А стосовно Шапаренко, то чимало він покрутив опонентів.

І якже не відмітити вболівальників. Незважаючі на таку малу кількість глядачів, то підтримка сильно відчувалась. А як гучно і від серця стадіон заспівав Гімн України під акопонемент піаніно ? Як бальзам на душу. Виконання Гімну України вболівальниками, пройняло мене аж до сліз. Браво !

Дуже хочу, хто останній тиждень полив особисто Шеву, встав на коліна та вибачився. Він усе раз усім все довів.

Не дарма ми зіграли за 6 днів 3 матчі з грандами. Це неоціненний досвід для усіх гравців, а особливо для молоді, як то Забарного, Шапаренка, Зубкова, а також Бущана, які і не мріяли про такий зліт у їхній кар'єрі у Збірній Україні. І якби не covid-19 y Шахтаря та не перенесене ЄВРО-2020 на рік, то не факт, що ми побачили б цих хлопців у складі Збірної.

І тепер уся Європа в шоці: від 1:7 від Франції до 1:0 над Іспанією.

Тепер рівно 4 тижні у Збірної України перерва до наступних матчів з Польщею, Німеччиною та Швейцарією.

А зараз усі святкуємо ! Бо не щодня бувають такі перемоги.

Слава Україні !

З повагою до усіх, патріот з Луганщини !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.10.2020, 02:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть