Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про гру.

2020-12-09 14:44 Коротко про гру,якої у ДК проти мадярів не було.Вже 101-й раз пишу,що у футбол,тим паче у ...

Коротко про гру,якої у ДК проти мадярів не було.Вже 101-й раз пишу,що у футбол,тим паче у Єврокубках, пішки та стоячи не грають! Перший тайм,-просто гнітюче враження від гри ДК та неймовірно величезне везіння! Якби мадяри мали трохи більше майстерності,-саме вони б зараз раділи і готувалися до весни у ЛЄ.

... У другому таймі ДК трішки збільшило швидкість переміщення по полю,забило випадковий гол та чудом не пропустило. Висновок: -везіння сьогодні було на боці ДК !!!

І найголовніше:-Скільки не розпитував уболівальників ("Як вам гра ДК ?) ,-переважна більшість відповідала,що гру не бачили,бо ахметівська кротоферма зробила все можливе,щоб простий бідний українець не зміг дивитися матчі і УПЛ,і єврокубків!!! Навіть кабельні мережі людям не по кишені,не кажучи вже про інтернетні! Ось так пропадає інтерес народу до футболу! Невже такий стан вигідний отій кротофермі??????? Адже оплачують їхні платні покази лише одиниці...Не вірю,що вони на цьому у виграші фінансово... І останнє: -Знову звертаюся від імені міліонів уболівальників ДК до президента І.М.Суркіса:-через неможливість перегляду матчів за участю ДК на виїзді та в єврокубках, втрачається величезна кількість уболівальників ДК !!! Бо народ стає байдужим до результатів матчів за участю улюбленого клубу,не маючи змоги їх переглядати... Очевидно те,що потрібен клубу ДК свій телеканал,який мають усі поважні клуби Світу! (навіть не поважний ШД !!!) І через який можна дивитися ігри улюбленої команди,в яких би турнірах вона не грала. І щоб той канал був доступний вболівальникам хоча б в кабельних мережах ...Тоді б накрилися оті ахметівські кАнали-їх і так мало хто дивиться ,а так би взагалі одиниці дивилися,бо динамівські вболівальники від'єдналися б від них в пошуках матчів свого ДК і перейшли на свій канал! Є над чим подумати керівництву ДК та його президенту...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2020, 14:44
09.12.2020, 14:44
358504 2 Skyf, DanSer150469
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть