Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Швеція - Україна. Я вірив у це ! Выбор редакции

2021-06-30 03:45 П е р е м о г а !!! Наша Збірна переписує історію, і виходить в ... Швеція - Україна. Я вірив у це !

П е р е м о г а !!!

Наша Збірна переписує історію, і виходить в 1/4 фіналу ЄВРО ! Вперше у своїй історії !

Це фантастика ! Божевілля ! Неймовірно !

Зараз хочеться усіх обійняти та розцілювати. Бо на нашій вулиці свято ! Справжнє свято, яке об'єднало усіх українців. І взагалі, Збірна України завжди об'єднує усю країну.

А скільки перед матчем було бруду, хейту у бік Шеви та Команди ? Але сьогоднішня перемога, закрила усім їм ротяки, я сподіваюся ;)

Перед матчем я не дарма писав, що вірю, що дух відважного шотландця Вільяма Воллеса буде з нами під час гри ;) І що наші хоробрі серця битимуться до кінця. І мою віра принесла перемогу. Бо без віри ми ніщо.

І ключовим епізодом матчу, і це правильно підмітив колега по сайту, стали вигуки нашої діаспори у бік наших хлопців: "Віримо" !!! І після цього і наші хлопці повірили, що можуть перемогти. І взагалі, наші вболівальники створили казкову атмосферу.

Важко сьогодні було витримати 120 хвилин, бо іноді шведи вмикалися і у нас виникали непорозуміння. Як тепер буде з Англією, і хто буде грати, то справа інша. Зараж просто святкуємо, заливаючись шампаським !!!

Сьогодні ми побачили зовсім іншого Сашка Зінченка, який був голодним до гри. Він дуже хотів реабілтуватися за попердні матчі, і у нього це цілком вийшло. І скільки він починав атак, що я вже і не згадаю. І у відборі відробляв. Заслужено отримав від УЄФА "Star of the match".

І згоден, якби не жахлива травма Бєсєдіна, то навряд ми б побачили Довбика. Але ж що зробив Довбик, коли вийшов на поле ? Він забив переможний гол, який вивів нас В 1/4. Він - справжній Герой України !

2012 рік. Київ. Домашнє ЄВРО. Україна - Швеція - 2:1. 2021 рік. Глазго. Швеція - Україна - 1:2.

Нічого не міняється, і ми знов перемагаємо шведів.

А пам'ятаєте перед матчем, якими впевненими та зарозумілими були шведські вболівальники ? Я сподіваюсь, що ця перемога України, змусила їх замовкнути ;)

І якже хочеться написати багато позитивних слів за гру Забарного та Матвієнка, які були надійним стовпами оборони. А гол шведа після рікошету вді Забарного, то була просто прикрість. Крівцов також впорався зі своє роботою. А ось Сашко Караваєв був не таким активним, яким ми звикли його бачити.

Ну я іще раз про нашого Капітана Ярмолу. Справжній Лідер, яки тягне команду. Ви перегляньте лише момент, як у першому екстратаймі, начеб-то "мертвий" Ярмола, "зробив" двох шведів, як пацанів. Майстер ! Яремчук робив свою роботу і намагався чиплятися за м'яч, але він був практично без м'яча.

І це була цікава думка від Шеви, поставити двох опорних одночасно - Сидора та Стьопу. Зі своїм завданням вони впоралися, хоча і не без помилок, але ж як трохи бісило, коли Сидор постійно віддав пас назад при нашій атаці.

Вихід Циганкова додав нам трохи швидкості.

Як виявилося, шведи не такі вже і класні, як ми про них думали перед матчем. Те що вони віддадуть нам м'яча, ми то знали. Але що настільки глибоко вони сидатимуть, чекаючі на серію пенальті, я не міг і подумати. А про їхню грубу гру я мовчу. Хочу просто побажати Бєсєдіну якнайшвидшого одужання.

Зараз хоч майже ранок, але у мене стільки емоцій, що я готовий САМ зараз вийти на поле і пробігати усі 120 хвилин ;)

Ще раз дякую Андрію Миколайвичу, усьому тренерському штабу, усім гравцям, які принесли нам цю перемогу.

І це ЄВРО вже набагато відрізняться від попередніх, бо ми здобули вже 2 перемги та вийшли з групи, і навіть дісталися стадії 1/4 фіналу.

Попереду Англія. Нестабільна Англія. Але Англія залишається завжди Англією, у якому б стані вона не була. І до матчу з неї трохи менше 4-ох днів.

І тепер я трохи помрію.

Після нашої перемогу над шведами, шлях до фіалу стає все більш реальним:

  • на класі переграємо ніяку Англію, бо шанси таки є.

  • у півфіналі переграємо по пенальті Данію.

  • а у фінал у драматичному матчі перемагаємо бельгійців.

І Україна - Чемпіон !

Я ледь не забув. Хочу подякувати також деяким шотландським вболівальникам, які підтримали нашу Збірну.

Слава Україні ! Glory to Ukraine !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.06.2021, 03:45
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть