Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тричі по 1:1, але зараз 2:2. Це прогрес :) Або чи є вина УАФ у сьогоднішньому результаті ? Выбор редакции

2021-09-01 21:00 Зараз усі в трансі та в шоці безперечно, як і я та уся країна... Зросла кількість ... Тричі по 1:1, але зараз 2:2. Це прогрес :) Або чи є вина УАФ у сьогоднішньому результаті ?

Зараз усі в трансі та в шоці безперечно, як і я та уся країна... Зросла кількість викликів швидких по країні через інфаркти у футбольних фанів ;)

Ярмола у відчаїЯрмола у відчаї

Звісно, що нічия у матчі з командою, яка набагато нижче за нас класом, це величезна катастрофа... Це провал... Матч, у якому нас влаштовувала лише перемога, ми на останній хвилині віддали цю перемогу.

.. Ну от тепер і думай, а взагалі у нас хоча б якісь шанси на друге місце є ? Знов будемо на когось сподіватися, що конкуренти між собою десь втратять очки ? Необхідно завжди сподіватися лише на власні сили та на свою майстерність, а не на конкурентів...

4-та !!! поспіль нічия у 4-ох !!! матчах !!! Пороблено, чи як ? У казахів свої шамани є ? ;) Ну не може команда, яка розраховує хоча б потрапити до плей-офф, постійно втрачати очки з аутсайдерами та командами-півзаводу, при всій повазі до казахів.

Мені дуже шкода Олександра Васильовича по-людські. Ну не може людина за 2 !!! дні підготувати команду. Коли він давав інтерв'ю каналам Денісова, то людина ледь не плакала, бо була морально вбита, як усі вболівальники Збірної... ;(

А чи є вина безпосередньо УАФ та Павелко ? Безперечно. Вони 17 !!! бл...ь днів призначали головного тренера :( Вони с...ка, 17 днів !!! виносили усім мозок з призначенням Реброва. А тепер усі хочуть, що Петраков за 2 дні підготував команду психологічно та фізично. Він не чарівник.

Ну от хіба Петраков винен, що Соболь та Матвієнко не можуть з кількох метрів обіграти один в один воротаря ? Ну хіба його вина, якщо наші гравці не можуть реалізувавати ці моменти ?!

Він після матчу сказав, що "я знав на що йшов". Але всеодно, як на мене, УАФ надала йому замало часу.

Єдине, що мене не подобається, це коли ми на початку матчу забили гол, то з часом заспокоїлися, і.... допомогли казахам доходити до нашої штрафної та бити по воротах.

Нереалізація - це наша хвороба, від якої не винайшли ще вакцини... Маючі 20 !!! моментів за матч, і нерелізувати два-три.... - це...... (впишіть будь-яке підходяще слово)...

Пятов ? А що Пятов ? Там напевно жоден воротар би не витягнув у ближню дев'ятку з кількох метрів. І не може гравець рівня Збірної Караваєв так провалюватися на останніх хвилинах.

Стосовно інших гравців, то:

  • Матвієнко разом з Забарним сьогодні пристойно налажали, і Сидор їм у цьому допоміг, коли двічі !!! на протязі 15 !!! хвилин обрізався у центрі, і дав початися атакам казахів. І постійно бісило, коли Забарний та Сидор віддавали м'яч назад, коли йшла наша атака. Матвієнко, до речі міг забити. Але забивати - це не його.

  • Зіна хотів, але не міг.

  • Буяльський був активним, але без моментів.

  • Ярмола був активним. Тягнув, скільки міг, але міг він небагато. У другому таймі у ролі форварда, Ярмола також міг щось зробити, але нереалізація підвела. Взагалі він вже не може фізично грати більше тайму.

  • Яремчуку плюс за забитий гол та плюс за його активиність.

  • Малина, Шапаренко та Циганков вийшли, але не дуже підсилили нашу гру.

  • Сікан - молодець. Свою справу зробив.

І я розумію, що Олександр Васильйович потрапив у справжнє торнадо, і йому необіхідно зупинити це торнадо. Дуже хочу вірити, що у нього вийде витягнути гравців з психологічної ями, і налаштувати їх на наступний матч.

А у нас у суботу наступний матч якраз з діючими Чемпіонами Світу, які не пробачають помилок.

Але як каже наш Головний Тренер, що "ми боротимемося до кінця". І я вірю, що це так і буде.

У наступному матчі виходитимемо з настроєм: "Все, або нічого !". Бо відступати немає куди.

З повагою до усіх, Брюс (агент ДержДепу та особистий радник Байдена) :)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.09.2021, 21:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть