Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ігра століття: Епічний поєдинок між Італією та Західною Німеччиною на Чемпіонаті Світу 1970

2023-11-09 03:07 Битва відбулася на стадіоні "Естадіо Астека" у Мехіко-Сіті 17 червня 1970 року - напівфінальна зустріч, яка ...

Битва відбулася на стадіоні "Естадіо Астека" у Мехіко-Сіті 17 червня 1970 року - напівфінальна зустріч, яка увійшла в історію футболу як один із найепічніших матчів, що коли-небудь гралися. Італія, під керівництвом харизматичного тренера Ферруччо Валькареггі, зустрілася з Західною Німеччиною, яка не щадила нікого в попередніх матчах і готова була досягнути фіналу Чемпіонату світу.

Матч розпочався з неймовірної атаки Італії, коли Роберто Бонінсенья забив гол вже на 8-й хвилині. Але Західна Німеччина, відома своєю відсутністю компромісів, вирішила відповісти - Карл-Хайнц зрівняв рахунок, і гра перейшла в додатковий час.

Те, що відбулося в овер таймі, не має аналогів. Гравці продемонстрували неймовірну вольову силу та відмінність футбольних навичок, а стадіон "Естадіо Астека" пережив захоплююче видовище. Західна Німеччина вийшла вперед, але Італія відповіла разючим ударом. Потім італійці знову вибрали перевагу, але Західна Німеччина, не схиляючись перед труднощами, знову вирівняла рахунок. Гра стала справжньою битвою, де лідерство мінялося з боку на бік і вболівальники переживали щастя і розпач знову і знову.

Один з найбільш помітних моментів був, коли Герд Мюллер, легендарний німецький форвард, забив захоплюючий гол і вивів Західну Німеччину вперед, зробивши рахунок 3-2 на користь німців. Проте Італія через короткий період часу прийшла до паритету. Тарчізіо Бургнік вивів команду на вирішальну атаку, і рахунок знову став 3-3.

Напруга на стадіоні збільшувалась експонентів льон. Обидві команди вдавалися до максимуму, але саме Гіанні Рівера, відомий як "Золотий хлопчик" Італії, впишеться в історію. На 111-й хвилині додаткового часу Рівера відіграв вирішальну роль у четвертому голі Італії, забезпечивши перемогу з рахунком 4-3 і місце в фіналі Чемпіонату світу.

"Гра століття" не була лише про рахунок; це була виснажлива битва витривалості, майстерності та страсті. Пропоную до вашої уваги переглянути найяскравіші моменти тієї гри і насолодитись тим видовищем на ютюб

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2023, 03:07
09.11.2023, 03:07
524007 2 Devi, vinn
auto-alexinsider1
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (87 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть