Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про гру збірної без Шевченка...........і напад взагалі.

2012-10-16 23:10 Що тут скажеш............. Поки грав Шевченко всі говорили, що він вже не той, що пора йти ...

Що тут скажеш.............

Поки грав Шевченко всі говорили, що він вже не той, що пора йти на пенсію, дати дорогу молодим..............і що??? Шева пішов і капець - нападу у збірної україни не стало! так ми можемо грати непогано проти фаворитів, де потрібно захищатися і є багато простору для Коноплянки або Ярмоленка, щоб втекти у контратаку.

А що робити з аутсайдерами чи командами типу Чорногорії, де самим треба атакувати?

 

Селезньов - повний нуль і був ним завжди, не розумію за які заслуги його запрошують у збірну і випускають в основі і ніколи не розумів.

Зозуля - не нападник, я думаю з його самовідданістю від нього більше користі було б на позиції опорника або навіть захисника.

Девіч - на нього у мене були найбільші надії у нападі...........але сьогодні він показав, що вміє лише падати і апелювати до арбітра.

Мілевський - на мою скромну думку, був сьогодні потрібен на полі як ніхто хоча б у другому таймі замість Селезньова, але на 80 хвилині, а відразу з 46 хвилини. при такій грі саме мілевський міг віддати останній пас.............але тут виникає питання: на кого? І тут знову згадуємо про Шевченка. Ох і зарано пішов він з футболу і зі збірної, Шева нам в цьому відбірному циклі був ще дуже потрібен!!!

Коноплянка - старався і був активним, але помітно, що грати йому немає з ким - ніхто не рухається на полі і не відкривається!

Ярмоленко - трохи загострив гру на фланзі, але зараз андрій не в формі. Те саме можна сказати і про Гусєва. Думаю заганяв їх Сьомін..........

Селін і Бутко - ще дуже зелені для збірної, можливо краще було запросити на один з флангів Шевчука (хоча він мені і не подобається), який в атаці виглядає більш продуктивно.

Гармаш у такій грі виглядав би значно перспективніше за Тимощука, який схоже крім передач назад і поперек поля нічого робити не вміє. Та й і у моменті з голом Тимощук боротьбу і забіг програв, а П'ятов чомусь застив у воротах і значно спростив завдання форварду - "розстрілюй мене куди хочеш"!!! Хоча в загальному П'ятов - кращий у збірній у двох останніх матчах!!!

Михалик - для мене вже не гравець основи як збірної, так і Динамо!!! Але на даний момент альтернатив йому немає!!!

П.С. Я продовжую вірити у збірну України, але це вже скоріш за все, просто віра!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.10.2012, 23:10
metalizator2009
Автор:
(metalizator2009)
Статус:
Эксперт (8042 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть