Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найочікуваніші трансфери зимового міжсезоння

2012-12-15 02:42 Кажуть, після 21 грудня 2012 року відбудуться непоправні зміни. Земля буде існувати далі, але навколо все ...

Кажуть, після 21 грудня 2012 року відбудуться непоправні зміни. Земля буде існувати далі, але навколо все буде іншим. Торкнуться зміни й футболу.

Деякі з цих трансферів будуть шокувати, інші стануть приводом для створення цілої порції нових мемів. Вже 1 січня у ЗМІ почнеться трансферний бум, а ми сьогодні його прогнозуємо.



10. Ібрагімовіч - в "Арсенал".

Нарешті Арсен Венґер, назбиравши грошей на трансферах в попередньому десятиріччі, продовжить контракт з "канонірами", відзначивши його (перепідсинання) укладанням угоди небаченого масштабу. Сума відступних буде шаленою, втім "Арсенал" нарешті викладе всі гроші, заткнувши пельки своїм прихильникам, які нарікають на скупість керівництва. Так, у ПСЖ буде придбано самого Ібру! Пара Златан-Анрі наколотить за січень-лютий більше м'ячів, ніж Крішті з Лео за 2012 рік.

Усім добре відома історія, як 16-річний Ібра приїхав на оглядини в "Арсенал". І все йшло до підписання контракту, однак Златану сказали, що йому потрібно пройти випробування в товариському матчі. Але швед сказав: "Ібра випробувань не проходить". Тож з підписанням довелось відкласти. Тепер Венґер зможе дозволити собі реабілітуватись і придбати супернападника без попереднього випробування.

Єдине, доведеться форму "Арсеналу" на смугасту змінити. Адже Златан так її любить.

9. Туєва хуча гравців "Шахтаря" - в "Іллічівець", "Зорю" та "Севастополь".

Все тече, все змінюється і у фарм-клубах теж потрібно робити чистку. Когось з Маріуполя понижати в класі для допомоги у вирішенні завдань "моряками", а когось відправляти на службу в область, аби ті пробивали Лігу Європи з "іллічами".

8. Девід Бекхем - в "Арсенал".

Зруйнує цієї зими всі стереотипи про себе Арсен Венґер, який, окрім купівлі Ібри за шалені гроші, "підпише" вільного агента, ветерана Бекхема. А поможе Венґеру в цьому друг місьє Арсена - синочок Девіда, який є пристрасним вболівальником "гармашів". З його допомогою це зробити буде цілком реально.



7. Фалькао - в "Дніпро".

Хто не має Фалькао - той не виграє Лігу Європи. Саме такий виклик стоїть перед Ігорем Коломойським.

А чому б і ні? У Дніпропетровську новий стадіон, місце в Лізі чемпіонів майже забезпечено, тренер в команди - зі світовим ім'ям, зарплату дадуть більшу, ніж в "Атлетико". А грати в одному колективі з Лаштувкою, Чеберячком, Мандзюком і Мазухом - честь для будь-якого футболіста.

6. Вілліан - куди-небудь.

Так вже дістали повідомлення про ймовірний перехід лідера атак "Щахтаря", що іноді хочеться, щоб він перейшов абикуди, тільки щоб більше не читати про це в газетах та електронних ЗМІ.

5. Аргентинці - в "Металіст".

Харківські хлопці зовсім "заїлись" і їм потрібна або "встряска" або суттєве оновлення. Тому 99,9%, що взимку вчитимемо нові аргентинські прізвища чергових футбольних дарувань. Не виключено, що деякі з них матимуть прапрабабусь українок і їх натуралізують.

4. Мілевський - в... ахахах.

Артемка, звісно, залишиться в Києві. Ну а на кого нас він залишить? Та й Алієв акурат повертається до столиці. Тож потрібно лиш захворіти ангіною і скрутити трішки в'язи, а там і трансферне вікно закриється, і "Динамо" навіть при всьому бажанні не зможе його "зіпхнути". І ми скажемо: "Єс!".

3. Роналду - в "Динамо".

Навіть коти знають розповідь про те, як Суркіс мало не купив Кріштіану в "Спортінга". Тоді "Динамо" зробило Роналду послугу, давши змогу португальцеві понавигравати трофеїв. Але час прийшов. Влітку "Динамо" підписало Кранчара, за яким стежило 9 років, і ось настав час Крі Ро.



Конфлікти в Мадриді напружують зірку. Наближається старість футбольна і йому, з майже дружиною Іриною Шейк, росіянкою, потрібно щось змінювати у житті. Але так, щоб зміна майже не була відчутною.

А Київ - майже Мадрид. Нічне і гламурне життя тут нічим не гірше. Мілевський покаже клуби, Велозу розкаже, як краще добиратись на метро. Одним словом, комфортабельність на вищому рівні. А ви думали! "Динамо" давно готувало цей трансфер і все продумувало наперед



2. Кополовець - в "Говерлу".

Намолив Міша "Карпатам" прописку в елітному дивізіоні, поміг достатньо і в цьому. Тепер непогано було б хоча б в оренду "сходити" в рідний Ужгород, аби і там хлопцям розповісти, що потрібно робити "перед каждою ігрою", щоби залишитись в УПЛ.

1. Селезньов - в "Шахтар".

Сенсаційний трансфер, безперечно. З приїздом Фалькао у "Дніпро", перспективи Євгена в основі стануть примарними. А ось в "Шахтарі" знову з'явиться нагода себе показати.



"Гірникам", аби підкорювати Лігу чемпіонів необхідний буде ще один результативний форвард, але такий, що знає схеми команди і йому не потрібно буде часу на адаптацію. І Євген - найкращий варіант. Тим більше, що білети на поїзд Дніпропетровськ-Донецьк у нього завжди при собі.

P.S. Текст переповнений петросянізмами. Збіг з ймовірними майбутніми трансферами неможливий або випадковий.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.12.2012, 02:42
timtim
Автор:
(timtim)
Статус:
Наставник (3132 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть