Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення до вболівальників Динамо!

2013-03-03 11:50 Garmonik Garmonik (garmonik) 02.03.2013 23:50  Мені і самому багато чого не подобається в експерементах зі складом в Динамо ...

Garmonik Garmonik (garmonik) 02.03.2013 23:50 
Мені і самому багато чого не подобається в експерементах зі складом в Динамо і я сам різким на слова буваю. Але що зараз є в команді важким це те що команда не має основи,напрямку,розвитку і спокійного середовища для праці. Команді потрібно просто дійти до фінішу і подивитися на якому вона місці, і прийняти це місце як не випадковість а як закономірність!

Тоді треба вже ставити перед собою реальні завдання і таким чином збагадшувати команду щоб і ідеологія і колектив і гра самовідданість і самовпевненість і твердий розахунок і щоб усе було на високому рівні до якого команда буде собі завдаватися і розрахуватиме на ці цілі і тратиме відвідно сили свої а не балачки про Бренд-Спартак теж бренд!Але спартак смішний ,тому призиваю вболівальників не смішити наш Динамо,давайте дамо їм перепочити-просто радітимо перемогами над слабкими командами а критикувати їх будемо дуже обмежено і більше їм співчуватимо ніж гнобитимо! Правда їм допоможе бо зараз ніхто з Динамо не може похвалитись що він "герой","Звєзда",чи дуже"Значимий для суспільства чєловєк!" - всіх давно розкритикували і зацькували,навіть новачки і молодняк попадає в атмосферу невіри і занепаду! Є канєшно Бахвальство і Лінь але за що б довірив судьбу Динамо на три роки Блохіну!!!Так це за то щоб він викоренив ці дві характеристики- Лінь і Самовихваляння в команді не повині присутствувати навіть на тренуваннях чи товариських зустрічах і будь де ! Наші футболісти мільйонери не розуміють чому вони мають дорожити своїми вболівальниками бідняками-це їх і погубило,пропали цінності і принциповість,без цього їм ніколи нічого не довести в житі!В футболі як і в житті мають бути на рівні і інші сильні цінності не тільки фінансові а й почуття високої моралі і завжди повинна бути відданість хотяб така до якою в дитинстві тебе спонукали мати і батько щоб вберегти свою дитину від неправедних поступків і позору!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.03.2013, 11:50
03.03.2013, 11:50
135126 3 Devi, gvv, max36
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть