Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А що далі?

2013-05-21 22:03 Доброго вечора шановні вболівальники нашого рідного Динамо. Я мабуть цим блогом наражаю себе на "мінуси", тому-що ...

Доброго вечора шановні вболівальники нашого рідного Динамо. Я мабуть цим блогом наражаю себе на "мінуси", тому-що як я помітив коли критикуєш на цьому сайті або команду або тренера відразу "мінусують" навіть не розбираючись. Але все-таки я напишу як я бачу проблему такої блідої гри Динамо на даний момент.

І відразу хочу написати що я є вболівальником Динамо з 25-річним стажем.

     Ото-ж мабуть почнемо. І почнемо мабуть з президента та головного тренера. Всим відомо, для того щоб ефективно функціонувало будь-яке підприємство (а команду також в деякій мірі можна назвати підприємством) потрібна злагодженість усих служб. А між президентом і ГТ явно цієї злагодженості немає. Про це можна судити з двохприкладів:

1) Блохін сказав, що Мілевський у нього не буде грати взагалі, і через деякий час він (Мілевський) з*являється у заявці на ЛЄ. Коли запитали Блохіна як так сталося, Блохін відповів що не знає, і це прорахунок служб. Я думаю ні в кого не виникає питань хто його в ту заявку вніс.

2)Нещодавно Блохін не дав в*ю ТК "Футбол" пославшись на заборону керівництва, себто Суркіса. Коли наступного дня запитали у Суркіса чому він заборонив спілкуватися з ТК, Суркіс сказав, що нічого нікому не забороняв, і уже через кілька днів і Суркіс і Блохін роздавали в*ю цьому самому "Футболу".

Тепер конкретно по Блохіну. Я з самого початку був категорично проти приходу Блохіна в Динамо, тому-що при всій його величі як футболіста, як тренер він ніякий взагалі, точніше як клубний тренер він ніякий, а от для збірної він годиться. Його вистачає щоб зібрати команду 2-3 рази на рік накачати на 1-2 гри гравців і все, а ось так на протязі сезону тримати у тонусі команду він не може. Так я погоджуюся, він Динамівець і ця команда йому не чужа, і він хоче щось змінити, але хотіти і могти дві різниці. А у Блохіна окрім гонору, манії величі, амбіцій немає нічого нажаль.

По гравцях які до нас приїздять я взагалі не знаю, що писати. Я не розумію хто їх тренує, як їх тренують. Чому гравець який приїздить спочатку грає добре а потім здувається? І таких прикладів багато, найсвіжіші з них це:Дуду, Велозу, Ідеє, Рубен, Рафаель. Ну по двох останніх, мабуть правильніше запитати: За які заслуги їх брали і для чого? Та і взагалі гравці які у нас заграли можна перелічити на пальцях. Таке враження що якби до нас зараз перебралися Мессі з Роналду їх би також перевчили під Динамівський стиль і зламали б як гравців.

 Останнім часом я читаю в*ю різних спеціалістів які в один голос стверджують, що це ще не команда Блохіна, що гравці бралися не під його бачення гри, що тренеру потрібен час, а скільки часу потрібно 2,5.10 років? І тут я все частіше згадую про Сьоміна (перше пришестя), тоді також гравці бралися не під його бачення гри. І тим не менше Динамо фінішувало першим, дійшло до 1/2 фіналу КУЄФА. Справа тут як мені здається не у гравцях а у мікрокліматі у команді, всі бачать як Блохін розмовляє з журналістами, так от я майже впевнений, що так само він себе веде з гравцями, то про який мікроклімат можна говорити взагалі?

І останнє, прочитав тут в*ю Головка, в якому він сказав, що не потрібно думати який раніше був стиль у Динамо, а потрібно рухатися далі. І я повністю згідний з ним, все змінюється, і футбол також, і потрібно шукати тренера-європейця який буде прививати команді сучасний футбол, а не ставити чергового "конспектолога", який прививає "Динамівський дух" команді.

PS: Тим хто буде "мінусувати", будь-ласка, аргументуйте свої "мінуси" а не просто поставите тому-що Вам не сподобалося, можливо я десь не правий.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.05.2013, 22:03
ViK-TUR
Автор:
(ViK-TUR)
Статус:
Опытный писатель (245 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана 0 : 0   26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00
Чемпионат Испании Реал С-дад Реал - : - 26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть