Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коноплянка підтримав Ярмоленка і Гармаша!

2013-08-13 18:33  Мені складно зараз сказати, з якого боку стояв арбітр, можливо огляд йому закривав Тайсон. Однак після ...

 Мені складно зараз сказати, з якого боку стояв арбітр, можливо огляд йому закривав Тайсон. Однак після того, як побачив по телебаченню п’ять разів повтор, вважаю, якби арбітр зустрічі, так само як і я, мав би змогу подивитися телеповтор, він би, не розмірковуючи, показав би Тайсону червону картку.

Це була дуже небезпечна гра, яка завдала серйозної травми гравцю, тим більше лідеру збірної України. Хіба так можна діяти? Потрібно поважати себе й суперника, тому що ти не знаєш як можуть зіграти проти тебе у наступному епізоді. 

Я дивився інтерв’ю Олега Блохіна і цілком згідний з ним. Так, ми можемо бути суперниками, але потрібно правильно оцінювати ігрову ситуацію. Це не означає, що треба «прибирати ноги» і не боротися за м’яч, але, коли бачиш, що можеш травмувати суперника, не можна стрибати на нього прямою ногою, як це зробив Тайсон. Читав його інтерв’ю, де він каже, що буцімто не навмисно це робив. Але я бачив повтор, з якого для мене все очевидно: він знав, що він робить і куди «летить». 

- Це дуже серйозний удар для збірної, зважаючи ще й на те, що трохи раніше на тривалий час вибув Денис Гармаш…

- Так, безумовно. Ми з хлопцями зібралися гуртом після тренування «Дніпра» й телефонували Денису, спілкуючись з ним по гучному зв’язку. Він дуже засмучений. Нам буде не вистачати такого важливого гравця. Але нічого не вдієш − це футбол. Можна отримати травму на рівному місці: не так поставиш ногу й підвернеш гомілкостоп. Часто це взагалі залежить від того чи усміхається тобі Фортуна. Тим більше у грі потрібно пам’ятати, що футбол − наша спільна професія. Тому слід з повагою ставитися один до одного. Незалежно від того партнери ми чи суперники. 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2013, 18:33
13.08.2013, 18:33
151005 1 chariques
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть