Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Варіанти.

2014-04-07 12:40 Все ж якось сумно. тепер стає зрозуміло, чому Росія не відводить свої війська від кордонів. Країна ...

Все ж якось сумно. тепер стає зрозуміло, чому Росія не відводить свої війська від кордонів. Країна Росія не може жити без ворога, вона не може нічого випускати мирного, військово-промисловий комплекс почув запах великих грошей. Заробітки Путіна та інших від газа та нафти, схоже, зменшаться суттєво, тому треба інший спосіб, і це військовий комплекс.

Звичайно, росіяни будуть жити набагато гірше, але вони звикли так жити, для росіян головне - щоб був ворог. Зараз це Україна.
Крим взяли без бою, комсомольці при владі в оновленій Україні дозволили це. Потрібен привід для подальшої ескалації. Розвиток проходить у двох напрямках.

1-й - сепаратисти на сході. Їх не так вже й багато, але кордони, котрі, буцімто, закриті, дозволили тисячам прийти в Україну, паспорти на бланках, захоплених у Криму, можна демонструвати всім бажаючим. Далі, захоплення зброї, протистояння проти бездіяльної влади, заклики ввести російські війська. Цей шлях не новий, перевірений багатьма загарбниками.

2-й, теж перевірений Росією, причому не так давно.  Підробка під звернення до Умарова, розшук Яроша, нового бен-Ладена, арешт, для початку, декількох гостарбайтерів з України - попередня підготовка проведена. Далі по пройденому сценарію: десь когось підірвуть, може будинки, може в метро, може, для більшого нагнітання, повторення Беслану, або видумають щось новеньке. Російський народ до цього готовий, ворог насамперед, життя потім. Навіть не треба підставних чеченців, можна, просто, перевдягнути в робочий одяг "спеців" і заарештувати українських заробітчан, їх в Росії багато. Біжіть, хлопці додому, біжіть, заробітки не на часі.

І що ж робити? Ні Європа, ні Америка, конкретно, не допоможуть. За Крим пожурять рік-півтора, за частину України - два-три, за всю Україну - навіть не знаю. У нас один варіант - треба боронити свободу. Знаю точно, що треба бути готовими нам. Треба швидко міняти головнокомандуючого і всіх інших комсомольців при владі на людей рішучих, інакше до виборів нам прожити мирно не дадуть. В країні треба якнайшвидше наводити порядок, а не проводити брифінги. Часу стає все меньше.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.04.2014, 12:40
07.04.2014, 12:40
174532 0
Kopna
Автор:
(Kopna)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть