Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І знову про натуралізацію

2016-07-30 01:12 Після "успішного " виступу нашої національної збірної у фіналі ЄВРО-2016 і наступного призначення її нового головного ...

Після "успішного " виступу нашої національної збірної у фіналі ЄВРО-2016 і наступного призначення її нового головного тренера багато розмов точиться відносно її майбутнього. І з подачі саме керівників футбольного господарства України вкинута інформація про можливу натуралізацію декількох гравців атаки з Бразилії, яка "принесе велику користь нашому футбольному іміджу".

.. Чи так це? Також є різні думки - позитивні з табору близьких до футбольних функціонерів і протилежні - від багатьох простих (і не зовсім) вболівальників. Давайте попробуємо хоч трошки розібратися. На мою думку (і, надіюся, ще дуже багатьох українських футбольних вболівальників), НАЦІОНАЛЬНА ЗБІРНА УКРАЇНИ тому так і називається, що в ній МАЮТЬ грати гравці, які виросли в країні, і своїми успіхами у футболі ЗАВОЮВАЛИ право захищати її честь на футбольних полях. Аксіома! Доведенню не підлягає! А введення сюди "натуралістів" (тобто "натуралізованих" футболістів) ламає саме поняття "національна команда" - виходить, хай в країні навіть не буде футболу як такого, але вона (руками її "футбольних очільників") зможе купити цілу команду з представників країни, наприклад, "де багато диких мавп" - вона зможе їх "виставити" для "захисту футбольної честі країни", про яку вони практично можуть і нічого не знати, і навіть добитися певних успіхів... Але тоді виникає резонне питання - честь кого і що вони будуть захищати? України? Ні, що їм до цієї країни... Хіба що свої меркантильні та ще інтереси футбольних функціонерів, яким потрібні "успіхи" для продовження безбідного існування і навіть процвітання за державні гроші. А чи потрібні нам такі функціонери, які натуралізацією "футбольних зайд", котрі (можливо, в силу різних причин - не так важливо) не підійшли для їх справді національних збірних, фактично розписуються в своїй бездарності і неспроможності організувати футбольне господарство в країні, яка платить за це їм зовсім не малі гроші? Може, давайте поглянемо на це і з такої точки зору? Може, це і є якраз признання діючого керівництва нашого футболу в своїй некомпетентності і нездарності?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.07.2016, 01:12
gvaavg
Статус:
Эксперт (19678 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть