Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякуйте і далі - він вас все одно за людей не вважає!

2017-05-07 10:42 Відомий аналітик Євген Гресь в своєму Facebook прокоментував висловлювання експерта каналу "Футбол" Сергія Морозова, який назвав ...

Відомий аналітик Євген Гресь в своєму Facebook прокоментував висловлювання експерта каналу "Футбол" Сергія Морозова, який назвав "Шахтар" єдиним професійним клубом.

"Медаль - в студію! Шахтар заслужено став чемпіоном - немає питань. Але коли люди не знають, які знайти для цього компліменти, треба, напевно, закінчувати .

.. Багато тренерів, які працюють в УПЛ, вдячні йому за лекції на ліцензування. Дякуйте і далі - він вас все одно за людей не вважає! Ви в колгоспах працюєте, а він в якості тренера стільки всього добився. На місці керівників клубів УПЛ я б сильно образився. Хоча, може, він і має рацію. Може, немає у нас нормальних керівників? Може, ніхто взагалі не засмутиться. Чи не зверне уваги ... Втім, головне питання - чи треба сприймати його слова всерйоз. По-моєму, його думки перестали цікавити навіть вболівальників Шахтаря. У всякому разі, тих уболівальників і представників команди, яких я сьогодні привітав, вони давно вже не цікавлять ... До чого це? Все просто. Ворскла - професійний клуб. Сподіваюся, в інших командах мене теж підтримають. У Ворсклі він, до речі, теж працював і теж нічого не добився ...", - прокоментував Гресь.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.05.2017, 10:42
Lena123
Автор:
(Lena123)
Статус:
Опытный писатель (495 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть