Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чим далі в ліс, тим важче дихать...

2017-06-19 19:59 Сьогодні Динамо виходить із відпустки. Нас чекає новий етап розвитку команди. Дійсно не має особливого позитиву. ... Чим далі в ліс, тим важче дихать...

Сьогодні Динамо виходить із відпустки. Нас чекає новий етап розвитку команди. Дійсно не має особливого позитиву. До того ж останні інтерв’ю ІМС наповнені туманним змістом. Точніше особливого позитиву ми там не бачимо. Не видно там впевненості у найближчому майбутньому Динамо. Навпаки, там йде мова про судьбу Дніпра, що Динамо може її повторити.

І на всьому цьому фоні важку думати про якусь перспективу. Тим більше, що лідери, останній великий актив команди - Ярмоленко і Віда, а також орендовані досить якісні легіонери, скоріше за все будуть продані. І це забезпечить життя команди на наступний рік. Перспективи – таке туманне зараз. Бюджетний тренер, бюджетні гравці. Але публічно високі цілі на минулорічних місцях. Та як добувати результати із значно слабшими гравцями – риторичне питання.
За словами Хацкевича, а він зараз дає багато інтерв’ю, Ребров не знайшов слів для того, щоб мотивувати цю команду. А він їх знайде. І саме тому до Динамо повертаються Кравець, який за 2 роки в оренді двічі вилетів у першу лігу, Хльобас, Мякушко, Андрієвський. Я так бачу, що на збори поїде чоловік 40. І основний склад знову роздують до 30 гравців, як це було у Сьоміна. Та кількість і якість – різні речі. Саме тому мене продовжує лякати наступний сезон. Втрата лідерів, відсутність готових нових лідерів і намагання замінити їх досвідом, як у Гусєва, це кроки у прірву. На мою думку значно кращу було б повністю освіжити основу молодими гравцями. Хай би грали хлопці 18-22 років. Можна придбати не таких дорогих юних гравців з Балкан, Африки і вибудовувати команду, яка може і провалить наступний сезон, та гравці змужніють. І при правильній селекції через рік ми отримаємо нову молоду команду, яка буде боротись за високі результати. Та цього не буде. Команда виходить з відпустки і вже видно, що всі на місцях. Лише намічається втрата лідерів, а на їх місце прийдуть гравці, які не зуміли нічого виграти з Чорноморцем, Ворсклою і Гранадою.

Втрата лідерів – реальність. Не варто думати, що Віда, Хачеріді і Ярмоленко залишаться. Безумовно на них є попит. Чомусь новину про Баварію і Ярмоленко всі сприйняли якось дуже вже негативно. Та головний негатив – те, що так багато людей, які вважать, що Ярмоленко – гравець рівня Евертона і Валенсії, і аж ніяк не Баварії. Та мало хто знає, що 2 роки тому Баварія цілеспрямовано вела перемовини із Динамо по трансферу Андрія. Та тоді все вирішив одіозний агент Дугласа Кости Жуніор Мендоса. Мати гарного агента для футболіста – величезна вдача. Чи залишить Ярмоленко Динамо цього літа? Я думаю, що із вірогідністю 90% це станеться. Яка команда це буде? Зараз казати рано, та це точно не буде Евертон і Валенсія.

Перспективи Динамо є – молодь. Тут є повне порозуміння. Як на мене, то важливо не забити шлях цій молоді до першої команди. Важлива правильна селекція. Бо є ціла плеяда видатних гравців. І чомусь у багатьох клубах у 17 років вже грають в першій команді, а у нас із цим не поспішають. Перспектива Динамо банальна – вижити, стати на правильний напрямок розвитку і почати поступово давати результати. Чи вірно для цього обрали тренерський штаб? Чи дійсно вектор розвитку – власна молодь? Ми це веж скоро зрозуміємо. Та на сьогодні у всій туманній перспективі є важливе запитання. От ми цього літа продаємо всіх лідерів, та заробляємо грошей на наступний рік. Що буде далі? Що буде коли не буде кого продавати? Бо лідери не ростуть як гриби після дощу. Як команда планує не тільки виживати, а ще й розвиватись? Як планує рухатись вперед? Без стратегії не має жодних перспектив.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.06.2017, 19:59
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть