Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Марітіму і складнощі передбачення. Выбор редакции

2017-08-15 23:53 Вивчення майбутніх суперників зараз – одне задоволення. Легко знайти записи матчів. Легко ознайомитись із обоймою команди, ... Марітіму і складнощі передбачення.

Вивчення майбутніх суперників зараз – одне задоволення. Легко знайти записи матчів. Легко ознайомитись із обоймою команди, із стилем гри, із плюсами і мінусами. Відповідно і робота по підготовці матеріалів значно полегшується. Я подивився три останні матчі Браги. Так, я не займався поглибленими вивченням, та для мене інформації достатньо.

Можу легко сказати, що Марітіму – характерний португальський середняк. Та команда минулого сезону і те, що є у тренера зараз – дві великі різниці.
Я б не казав, що минулорічний Марітіму був дуже потужним. Це також був португальський середняк. Та у команди були гравці, які провели разом декілька сезонів і були готові досягати гарного результату. І чим сильніший був суперник, тим якіснішим був результат. Із усіма грандами і четвертою командою, Брагою, Марітіму грав дуже якісно. Всіх їх перемагав. Що давало результат? Дуже якісний захист, швидкі контратаки і прекрасна гра на стандартах. Пара центральних захисників Антоніо і Сільва дуже результативна. Правий захисник Патрік віддав дуже багато гольових передач. У центрі поля досить якісна трійка гравців Сен, Франсержіо і Соарес. Вони відпрацьовували дуже якісно у відборі і швидко працювали на атаку. Якісні флангові гравці Хав’єр і Коста давали швидкість контрам. І нападники Газарян і Джуссі давали дуже якісний результат, бо вміли втекти від захисту. Та цієї команди вже не має. Всі лідери покинули команду. Весь захист, три з 5 основних півзахисники і форвард. Дехто остався і не грає. Зараз по суті грає нова команда.

Якість нових гравців на сьогодні значно нижча ніж ті, хто покинув команді і пішов на підвищення. І це я не намагаюсь принизити команду суперника. Все так, як є. Цілком можливо, що нові гравці через сезон зможуть давати результат. Цілком можливо, що ще кращий, ніж минулого сезону. Та на сьогодні команда дуже сира. Це легко побачити. Молодь не спостерігається. Так, залишились воротар Шарлєс і польові гравці Жуніор, Сен, Коста і Едер Бесса. Вони є лідерами команди на полі. Команда і далі намагається грати у ті ж самі ноти, на тих самих інструментах. Строга гра в обороні, швидкі виходи в атаку, намагання нав’язати боротьбу в центрі і стандарти. Та це не Янг Бойз. У Марітіму не має виконавців такого рівня, не має і такого рівня організації гри, такого пресингу і агресії. Нові гравці у португальців не є лідерами. Вони зайняли місце лідерів, та по суті значно слабші.

Саме тому я не бачу що може завадити Динамо пройти цього суперника. І справа не в тому, що я не поважаю Марітіму. Це просто відверто слабкий суперник. Слабкий рівень організації гри. Так, індивідуально, якщо не грати агресивно, якщо дати можливість проводити контратаки, то і Марітіму створить нам проблеми. Зрозуміло, що більшість гравців – бразильці і португальці. Вони всі технічні, з пасом, ударом. Так, минулого сезону вдома португальці мають гарні результати. Можливо вони і потужні дома. Та першим номером грати не вміють. Тільки другим. Важливо підійти відповідально і зіграти на своєму рівні. Цього буде цілком достатньо. Вже в першому матчі ми можемо забезпечити собі результат.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2017, 23:53
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть