Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маркевич викликав до збірної Алієва та 5 новачків.

2010-04-21 09:31   Головний тренер збірної України Мирон Маркевич, обговоривши із тренерським штабом список кандидатів до національної команди, ...

 

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич, обговоривши із тренерським штабом список кандидатів до національної команди, назвав прізвища 24-х гравців, викликаних на перший збір синьо-жовтих, що розпочнеться 17 травня у Харкові.

 

Сплав досвіду і молодості

У складі збірної залишаються найбільш досвідчені її гравці − Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук та Андрій Воронін. Багаторічний голкіпер національної команди Олександр Шовковський залишається кандидатом до збірної і тепер, але за взаємною домовленістю з головним тренером Мироном Маркевичем на цей збір залучатися не буде. Це стосується і півзахисника київського «Динамо» Олега Гусєва, котрий не викликаний до табору збірної з іншої причини − через травму. Також отримали запрошення і гравці, котрі упродовж тривалого часу захищають кольори України − дніпропетровці Ротань та Русол, захисник «Барселони» Чигринський, нападник «Динамо» Мілевський. Викликаний до табору головної команди і півзахисник російського «Локомотива» Олександр Алієв. Варто відзначити повернення до збірної харків‘ян Марко Девича і Сергія Валяєва, котрі дебютували при попередньому тренерському штабі.

 

П‘ятеро новачків

Уперше до табору національної команди викликано п‘ятьох футболістів, четверо з яких виступають у чемпіонаті України: захисники Польовий із запорізького «Металурга» і Ощипко з «Карпат», а також півзахисники Олійник (з «Металіста») і Коноплянка (з «Дніпра»). Ще один новобранець захищає кольори бельгійського «Вестерло» − це півзахисник Олександр Яковенко. Усі дебютанти збірної свого часу були задіяні у матчах молодіжних або юнацьких команд України. Не вперше отримали запрошення до табору національної команди воротар Олександр Горяїнов та півзахисник Ігор Худоб‘як, котрі поки не дебютували в офіційних матчах.

 

Кандидати з «молодіжки»

Паралельно з контрольними іграми національної команди, зіграє матч відбірного турніру до чемпіонату Європи 2011 року і молодіжна збірна України. 29 травня підопічні Павла Яковенка зустрінуться на виїзді із Мальтою. Частину молодих гравців тренерський штаб головної команди розглядає як кандидатів на участь у матчі другого червня проти Норвегії. Нагадаємо, що у кваліфікаційному турнірі до ЧС-2010 у складі національної команди дебютували гравці «молодіжки» Андрій Ярмоленко та Євген Ракицький. Шанс отримати запрошення до табору збірної залишається і в інших гравців українських клубів, за якими продовжує спостерігати тренерський штаб.

 

Три матчі для початку

Після завершення ігор внутрішнього сезону синьо-жовтими буде проведено три контрольних матчі: 25 травня у Харкові проти Литви, 29 травня у Львові − проти Румунії і 2 червня в Осло − проти Норвегії.

 

Список гравців, викликаних на збір

Воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Олександр Горяїнов («Металіст»).

Захисники: Дмитро Чигринський («Барселона», Іспанія), Андрій Русол («Дніпро»), Євген Хачеріді («Динамо»), Віталій Мандзюк («Дніпро»), Василь Кобін («Шахтар»), Ігор Ощипко («Карпати»), Володимир Польовий («Металург» Запоріжжя), Віталій Федорів («Амкар», Росія).

Півзахисники: Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Тарас Михалик («Динамо»), Сергій Валяєв і Денис Олійник (обидва − «Металіст»), Руслан Ротань і Євген Коноплянка (обидва − «Дніпро»), Ігор Худоб‘як («Карпати») Олександр Алієв («Локомотив», Росія), Олександр Яковенко («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Марко Девич («Металіст»), Андрій Воронін («Динамо», Росія), Євген Селезньов («Дніпро»).

 

Джерело: сайт ФФУ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.04.2010, 09:31
21.04.2010, 09:31
29093 0
Andy_P
Автор:
(Andy_P)
Статус:
Опытный писатель (246 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть