Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.6. Выбор редакции

2018-06-12 20:46 Перший трансфер Динамо в цьому сезоні відбувся. Всі проковтнули і залишились голодними. Трансфер Че Че був ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.6.

Перший трансфер Динамо в цьому сезоні відбувся. Всі проковтнули і залишились голодними. Трансфер Че Че був настільки підготовлений, обсмоктаний і обговорений, що сама процедура підписання договору була сприйнята як щось буденне. А Динамо, між іншим, здійснило свій найбільший трансфер за достатньо тривалий час.

У кожного цей перехід викликав індивідуальні емоції. І це правильно, бо судити будемо за гру, за результат. Тепер всі чекають продовження. Новина про Дегтярьова не сприймається серйозно. Дійсно є такий форвард у Полтави. І він справив приємне враження у матчі із Чорноморцем. Та є багато питань, бо рівень першої ліги і рівень ЛЧ – величезна різниця. А гравцю вже 25. Тому спробувати можна, але можна загубити хлопцю кар’єру, зламати. І так зрозуміло, що Динамо продовжує шукати форварда. Цілком можливо, що вже знайшли. Зараз йдуть торги. Мій фаворит – також гравець Палмейраса і форвард збірної Колумбії. Та не факт, що його вдасться переконати, як і переконати керівництво бразильської команди. Тому я продовжую свої трансферні пошуки.
                                                    Айоуб Ель Каабі

Цей гравець з’явився із самих низів чемпіонату Марокко. Ще рік тому він був нікому не відомим гравцем. І його перехід в середню команду місцевого чемпіонату Беркане так само пройшов майже не помітно. Та у пройдешньому сезоні він став справжнім відкриттям. І заслужив запрошення до збірної, де зіграв 10 матчів у яких забив 11 голів. Проти України не так давно Каабі не грав. Хлопцю через тиждень буде 25, і він лише починає по суті виступи на такому рівні, де за ним почнуть слідкувати. Універсальний форвард. Марокканець може зіграти і з глибини, бо може втекти за рахунок дистанційної. Так само любить грати по лінії, має стартовий ривок не гірший за Кайоде. Вміє обіграти один в один, розкачати захист, створити гол за рахунок індивідуальних дій. Забиває як на рикошетах, відскоках, так і дальніми ударами при насиченому захисті. Так як габарити достатні, то достатньо якісно закриває другий поверх. Особисто я бачу у цьому гравці із пізнім розкриттям величезний потенціал. Він найвірогідніше скоро змінить свій скромний клуб на значно сильніший. Це гравець із величезним потенціалом.

                                                     Рауль Руідіаз

Перуанський форвард мексиканського Монаркаса. Гравцю вже 27 років, скоро буде 28. Невисокий і збитий форвард із чудовою координацією, поставленим шаленим ударом, прекрасним набором індивідуальних характеристик. Це забивний форвард, який вміє вичавлювати максимум із мінімуму. Рауль найкращий бомбардир минулого сезону. І вже цим він заслуговує на увагу. Безумовно це готовий гравець. І перуанець знаходиться в накаті, що є дуже важливим. За кар’єру він змінив достатньо команд і у всіх боровся за найвищі нагороди. За манерою гри для мене він нагадує Агуеро. Такий собі агресор.

                                                         Феліпе Мора

Збірна Чилі здивували всіх своїм складом на останніх зборах. Всі зірки команди були відсутні, а от гравці резерву отримали шанси себе показати. Саме в цих матчах Мора і дебютував за збірну. А так цей 24-х річний гравець грає за Круз Асуль і також є одним із кращих бомбардирів мексиканського чемпіонату. Це класичний форвард завершувач. Він грає на вістрі, грає на стандартах, грає в штрафному майданчику. Він вміє відірватись від захисника при навісах, прострілах, подачах. Свою роботу Феліпе вміє робити справно. Та головна проблема – залежність від партнерів. Особисто для мене і далі найцікавішим варіантом залишається серб Мітровіч з Ньюкасла. У нього і далі не складається у цій команді. Час іде. Вже 3 роки ,як він не може себе проявити. Здавалось би збитий льотчик? Та от в оренді за Фулхем цієї весни він у 16 матчах забив 12 голів. Просто треба знайти свою команду. І для Динамо це був би класний варіант. Однак, про Мітровіча я вже писав раніше. Просто всі чекають трансферних новин. Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2018, 20:46
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть