Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А баба Яга проти... Выбор редакции

2018-11-05 12:01 Вчора експерти Великого футболу майже півгодини з піною в роті доказували, що 16 -ть команд для ...

Вчора експерти Великого футболу майже півгодини з піною в роті доказували, що 16 -ть команд для УПЛ це занадто. Причин цієї занадтості вони наводили безліч.
А Вацко без крихти сумління доказував, що регламент сезону 2019-2020 років вже прийнятий й, якщо ми його будемо міняти, то вся Європа буде з нас сміятись.

Та, наскільки я пам'ятаю, регламентом цього сезону передбачена можливість збільшення в наступному сезоні 2019/2019 років кількості учасників Прем’єр-ліги до 16-ти команд, якщо клуби - переможці пройдуть тестування до вимог УПЛ. Тоді ж, в червні було прийнято рішення про повернення до цього питання десь в квітні або в травні 2019 року.

Та ні, Денисов, Леоненко й Вацко вже прийняли рішення про неможливість розширення УПЛ до 16-ти команд. Мені здавалось, що Вацко з цієї "тріади" найбільш поміркованний, та все ж виявляється: місце сидіння визначає свідомість ...

Довго думав, а чому ж, чому ж Шахтар так проти розширення УПЛ? Тим більше, що УПЛ прийняла точку зору Шахтаря: розширення можливе лише вразі аттестації клубів. Але баба Яга (Шахтар) все одно проти.

Чому?

Гадаю, що ларчик відкривається дуже просто. При нинішньому регламенті грати з Маріуполем (а може й з Олімпіком, як повезе) потрібно по 4 матчі. А це гарантовані по 12 очок в турнірну таблицю. А Динамо потрібно корячитись з виставленними цими командами автобусами...

Версія звичайно конспірологічна, але думаю, що вона має право на житття...

З повагою, Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2018, 12:01
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть