Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пошуки Ігоря Михайловича

2010-12-22 14:50 З огляду на те, що в команді зараз відбувається чергова зміна тренера природньо у багатьох виникають ...

З огляду на те, що в команді зараз відбувається чергова зміна тренера природньо у багатьох виникають претензії до І.М.Суркіса. На перший погляд це цілком нормально — у кого ж питати? Хочу висловити свою думку щодо наймовірніших мотивів, якими керується І.М,Суркіс при виборі кандидати на посаду гол. тренера. (про них можна робити висновки з досить частих інтерв’ю з Ігорем Михайловичем).

Цілком логічно, що він бажає запрошувати людину, яка досягла певних результатів у футболі-користується авторитетом у футбольних колах - має авторитет у футболістів - людину з амбіціями у футболі і мотивацією працювати і добиватись результатів - особу, яка уміє відкривати футболістів ( і це вже показала в інших клубах це на ділі )-тренера, який добре розуміє специфіку нашого менталітету- виходячи з фінансових реалій і того, хто з топ-тренерів захоче працювати у ЧУ. Ці вищеперечислені ознаки притаманні Сьоміну. Він у кожному випадку не розвалить колектив точно. Думаю і тими ж мотивами керувався і при запрошені В.Газзаева. На жаль — не склалося. Але ж І.Суріс не оракул і не провидець майбутнього. Можемо пригадати, що Він не раз давав можливості вихованцям Лобановського і зараз це робить (запрошення А.Гусина).

Тепер щодо прямих звинувачень у бік І.Суркіса. Стараюся в оцінці особи підходити з чисто реальних фактів. Я не помітив з його боку непорядності (відношення до гравців, тренерів, своїх прямих обов’язкв, професійної некомпетентності, недотримання слова поспішних кроків, нагнітання і так складної ситуації під час невдач клубу (різних реплік через пресу і т.д.) Дуже важливо — він є з дитинства є вболівальником ДК. Є носієм динамівських традицій. Мені здається вони йому дорогі. Він їх підтримує. Кожному головному тренеру ДК від завжди давав повний карт-бланш і кредит довір’я. Під час кожного трансферного вікна є нормальний буджет на придбання нових футболістів (інша справа = часто ці покупки не зовсім вдалі). Навіть після невдач він вміє нормально розходитись з людьми (тренерами і екс-гравцями). Можливо це моє чисто субєктивно-емоційне враження, але здається він постійно хвилюється за невдачі клубу і щиро радіє, коли гра ДК йде вгору. Як керівник клубу він є відкритий для мас-медіа (людина, яка вміє бути публічною і реагувати на атакі журналістів).

Нарешті хотів звернутися особисто до Ігоря Михайловича щодо перспективи роботи на майбутнє тренера Карпат — Кононова. ( Принаймні слідкувати за його роботою). Не хочу здаватися наївним, але те, як він поставив гру у Львові — це заслуговує на увагу. Великий плюс — він особистість. Вибачте за слово, але гравці Карпат готові за нього «горло перегризти». ( один з гравців навіть сказав, що треба у Львові вулицю на його честь назвати) . До речі на одному з форумів недавно прочитав, як болільники різних укр. команд (з Києва, Сімферополя, Донецька о один голос висловлюють великий респект цій людині. Ігор Михайлович зверніть, будь-ласка, увагу на цього тренера.

І нарешті всю нашу родину — команду Динамо Київ, болільників, президента і звичайно Шуріка:) — з наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим! У нас все буде краще!!! З оптимізмом в Новий Рік!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.12.2010, 14:50
Huan
Автор:
(Huan)
Статус:
Опытный писатель (377 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть