Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нововведения на НСК Олимпийском

2012-02-23 20:41 На столичному НСК «Олімпійський» облаштовано спеціальні кімнати міліції, в яких перебуватимуть затримані за порушення правопорядку під ...

На столичному НСК «Олімпійський» облаштовано спеціальні кімнати міліції, в яких перебуватимуть затримані за порушення правопорядку під час футбольного матчу або іншої події на стадіоні глядачі. Як повідомили у прес-службі головної арени країни, в кімнатах міліції для уболівальників двох різних команд також передбачені камери.

Площа кімнат – 108 квадратних метрів. 

Сюди потраплятимуть ті вболівальники, які не відреагують на усні попередження стюардів та служби безпеки стадіону. У день матчу чи масового заходу на НСК «Олімпійський» працюватиме близько 1000 стюардів, до 200 представників СБ НСК, а також представники правоохоронних органів, що забезпечить безпрецедентний рівень комфорту та безпеки перебування вболівальників на стадіоні.

«Путівки» до кімнат міліції також отримають грубі порушники правила поведінки на стадіоні. Наприклад, за влаштування бійки, за використання піротехніки, розпалювання факелів або вогнищ, підпалювання будь-яких предметів, використання великих банерів та вчинення інших дій, які суворо заборонені на території НСК.

НСК ТА «ДИНАМО» ГАРАНТУЮТЬ КОМФОРТ

Крім людського ресурсу, на арені застосовується потужний комплекс технологій безпеки. Всі входи та виходи НСК працюють на єдиній електронній системі. Зовні та всередині стадіону встановлено понад 500 сучасних камер відеоспостереження, які розпізнають обличчя порушника і, зафіксувавши перше порушення, продовжують слідкувати за ним до моменту виходу з території стадіону. Відео з усіх камер зберігаються на серверах служби безпеки та може бути переглянуте протягом тривалого часу після завершення матчу.

Система безпеки НСК «Олімпійський» відповідає всім сучасним європейським стандартам та вимогам УЄФА до стадіонів найвищої четвертої категорії.

http://ukraine2012.gov.ua/news/190/51811/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.02.2012, 20:41
23.02.2012, 20:41
88985 3 fcdimati, Olexiyko, jogahn
oakina
Автор:
(oakina)
Статус:
Старожил (819 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть