Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Нормальна команда"

2012-03-07 10:13 Це мій перший блог. Бла-бла-бла і все інше.. :-)  Взагалі-то це мав би бути коментар. І ...

Це мій перший блог. Бла-бла-бла і все інше.. :-)

 Взагалі-то це мав би бути коментар. І спочатку він їм власно кажучи і був. Але потім цей коментар почав рости, рости, рости..

 Взагалі-то ця тема вже їзжена-переїзжена. Так чи інакше все це вже лунало. Але вийшло багато тексту і з ним щось треба було робити.

Викидати було шкода, тому я «просто залишу це тут» (с) а там подивимось.

 Загалом, коментар стосувався вислову що нібито " В Динамо нет индивидуально сильных игроков.." Заздалегідь вибачаюсь, якщо цей блог образив чиїсь почуття.

 Так. Нажаль все вірно. В Динамо немає індивідуально сильних гравців. Але це нажаль не все. Окрім «індивідуально сильних гравців» в Динамо немає:

 - нормального тренера, нехай і не геніального, але хоча б із розумінням сучасного футболу, власною концепцією, та спроможним доводити це все до гравців тихо що є, або ж хоча б мати уяву які гравці йому потрібні;

 - нормальних селекціонерів, які б діяли не тільки з власних інтересів, але в першу чергу постійно співпрацювали з тренерським штабом і пропонували не тих "гравців" яких їм впарили агенти, або на яких вони можуть більше заробити, а тих хто потрібен нормальному тренеру;

 - нормальних менеджерів, які б не просто протирали штани у теплих офісах, але й грамотно, кваліфіковано і чесно кожен на своєму місці виконували роботу. Будь то реклама чи маркетинг, будь то вболівальники чи інфраструктура;

 - нормального президента, який би якісно і ефективно керував би всією цією махиною, наймаючи на роботу нормальних менеджерів, нормальних селекціонерів і нормального тренера

 - нормального хазяїна, який би не просто любив би свою "власність", але й дбав би про неї постійно тримаючи руку на пульсі, дивлячись у майбутнє і не забуваючи про минуле.

 

П.С. Я навмисно оминаю дуже цікаве і настільки ж слизьке питання "нормальних вболівальників". І справа не в тому що я боюсь накликати на себе ненависть місцевих дописувачів чи віртуальних мінусів. Справа в тому, що вболівальники  - вільні люди. В них немає обов’язків чи службових інструкцій. Вони не отримують за своє "вболівання" гроші. Вони такі які вони є. Різні. Часом навіть дуже різні. Але їхнє вболівання - вільне волевиявлення. На відміну від вищеназваних персонажів.

П.П.С. Вибачте якщо когось забув.:-)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2012, 10:13
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм 0 : 0   26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00
Чемпионат Испании Реал С-дад Реал - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть