Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шахтар - Динамо 2:0 (07.04.2012) Прем’єр-ліга. Тур 26 Глазами ультрас ДК

2012-04-11 11:36 Найважливіша гра сезону, та ще й у суботу! Квитки на ігри в Донецьку киянам доводиться купувати ...

Найважливіша гра сезону, та ще й у суботу! Квитки на ігри в Донецьку киянам доводиться купувати заздалегідь, Шахтар вже котрий рік відмовляється організувати гостьову касу. 1000 квитків викупили ультрас Динамо, решта реалізовувалась через клуб, адже матч з найбільш принциповим суперником завжди викликає ажіотаж.

 

Ажіотаж не тільки серед вболівальників, а й серед правоохоронців. Групи киян з’їжджалися у Донецьк з різних напрямів і на різному транспорті, організовано від клубу прибули лише два автобуси. Вже зранку почалися дзвінки з інформацією де, скільки і як сірі приймають виїздюків. У всіх населених пунктах навколо Донецьку на залізничних та автовокзалах чергували наряди ППС. У більшості випадків просто переписували дані. Опівдні по Донецьку вже гуляли численні групи хохлів. Ніяких дій з боку місцевих та сірих не спостерігалося. Київська кузьма фотографувалася з шаликами на фоні нового стадіону, інші ж намагалися знайти нечисленні визначні місця. Ближче до матчу в небі почав кружляти гелікоптер та збільшилась кількість акабів, які, до речі, були вдягнені у яскраві маніжки, які видно з великої відстані, тому ухилятися від зустрічі з темними силами було легше. Також були задіяні і патрулі на конях. Вхід до гостьового охороняло декілька кордонів міліції. На диво, відношення стюардів до гостей цього разу було на високому рівні (як в Олександрії). 

Всі сектори, виділені для киян, забиті. Диктор стадіону розпинався як на якомусь весіллі. Гімн хазяїв біло-сині заглушили співом «Грає море зелене». Мабуть, це було найкраще виконання цієї пісні. Далі шиза пішла як по маслу! Команда билася, що додавало натхнення. Кузьма донеччан поля була доволі пасивною, тому іноді було чути луну від протилежних секторів. Ультрас Шахтаря ж продовжують свій протест, тому спостерігали за матчем мовчки, охороняючи свої банери, які нарешті повернулись до Донецька. Видалення та пропущені голи суттєво не вплинули на якість підтримки. На останніх хвилинах кияни запалили вроцлавський вогонь. Ну і антивандальні сидіння все ж не витримали гніву гостей. Загалом шиза як для такої кількості на 5.

На вокзал всіх повезли на автобусах, які сповна відчули наслідки програшу улюбленої команди. Хоч команда і програла, проте не було пригніченого настрою, адже гравці билася до кінця. Прикро звичайно, що на полі перемагає не той, хто краще грає в футбол, а той, хто краще заплатить судді, але зліше будем...

http://ultras.org.ua/01249.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.04.2012, 11:36
tolkoKIEW
Автор:
(tolkoKIEW)
Статус:
Начинающий писатель (138 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть